Tunç’tan Okul Ziyaretleri

Çayırova 02.10.2018 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tunç’tan Okul Ziyaretleri

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Demirsaç Ortaokulu ve 15 Temmuz Fen Lisesi’nde ziyarette bulundu.

Okul ziyaretlerinde okul müdürü, öğretmen ile öğrencilerin talep ve sorunlarını dinleyen Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Demirsaç Ortaoku öğretmen ve öğrencilerine EBA’nın öneminden ve kullanım oranının arttırılmasını istedi. EBA’nın dünyanın en büyük eğitim portalı olduğunu, tamamen yerli ve milli olduğunu, tüm öğrencilerimize ücretsiz olduğunu belirtti. Tunç 15 Temmuz Fen Lisesi’ne ziyaretinde ise liseye yeni geçiş yapan 9’uncu sınıflara, Ali Fuat Başgil’in ‘Gençlerle Baş Başa’ adlı kitabını hediye etti. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, öğrencilerle sık sık bir araya gelerek öğrencilerin istekleri doğrultusunda yenilikçi eğitim anlayışı ile yol alıyor. KÜBRA AKABALI
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Demirsaç Ortaokulu ve 15 Temmuz Fen Lisesi’nde ziyarette bulundu.

Okul ziyaretlerinde okul müdürü, öğretmen ile öğrencilerin talep ve sorunlarını dinleyen Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Demirsaç Ortaoku öğretmen ve öğrencilerine EBA’nın öneminden ve kullanım oranının arttırılmasını istedi. EBA’nın dünyanın en büyük eğitim portalı olduğunu, tamamen yerli ve milli olduğunu, tüm öğrencilerimize ücretsiz olduğunu belirtti. Tunç 15 Temmuz Fen Lisesi’ne ziyaretinde ise liseye yeni geçiş yapan 9’uncu sınıflara, Ali Fuat Başgil’in ‘Gençlerle Baş Başa’ adlı kitabını hediye etti. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, öğrencilerle sık sık bir araya gelerek öğrencilerin istekleri doğrultusunda yenilikçi eğitim anlayışı ile yol alıyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.