TÜNEL KAZAN AKARYAKIT HIRSIZLARI TUTUKLANDI

Kocaeli 22.02.2016 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜNEL KAZAN AKARYAKIT HIRSIZLARI TUTUKLANDI

Körfez’de 250 bin TL’ye satın aldıkları evden tünel kazarak bir akaryakıt firmasına ait dolum tesisinden yaklaşık 1 milyon TL tutarında akaryakıt çalan 5 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt firmasına ait dolum tesislerinden mazot eksildiği bilgisini alan İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturma kapsamında Körfez Güney Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi Bağcılar Sokak üzerinde bulunan metruk binadan kazılan tünelle bir akaryakıt firmasının dolum tesislerine giden boruya kelepçe takılarak mazot çalındığını belirlenmişti. Yapılan operasyonda A.E., S.E., İ.E., ile kuzen olan H.G., S.G. suçüstü yapılarak gözaltına alınmıştı. Emniyette işlmeleri tamamlanan 5 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 MİLYON TL VURGUN Operasyon kapsamında şahıslara ait bir kamyon ve bir dorse ile dorsede bulunan 118 bin TL değerinde 60 metre küp mazot ve mazot satışından elde edildiği düşünülen 85 bin TL para ele geçirilmişti. Yapılan çalışmalar kapsamında 5 kişinin yaklaşık 1 milyon TL civarında akaryakıt çaldığı belirlendi.
Körfez’de 250 bin TL’ye satın aldıkları evden tünel kazarak bir akaryakıt firmasına ait dolum tesisinden yaklaşık 1 milyon TL tutarında akaryakıt çalan 5 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt firmasına ait dolum tesislerinden mazot eksildiği bilgisini alan İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturma kapsamında Körfez Güney Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi Bağcılar Sokak üzerinde bulunan metruk binadan kazılan tünelle bir akaryakıt firmasının dolum tesislerine giden boruya kelepçe takılarak mazot çalındığını belirlenmişti. Yapılan operasyonda A.E., S.E., İ.E., ile kuzen olan H.G., S.G. suçüstü yapılarak gözaltına alınmıştı. Emniyette işlmeleri tamamlanan 5 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 MİLYON TL VURGUN

Operasyon kapsamında şahıslara ait bir kamyon ve bir dorse ile dorsede bulunan 118 bin TL değerinde 60 metre küp mazot ve mazot satışından elde edildiği düşünülen 85 bin TL para ele geçirilmişti. Yapılan çalışmalar kapsamında 5 kişinin yaklaşık 1 milyon TL civarında akaryakıt çaldığı belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.