19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜPRAŞ NORMALE DÖNDÜ

Kocaeli 04.02.2016 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜPRAŞ NORMALE DÖNDÜ

Körfez’de dün bir ünitede başlayan yangın nedeniyle tehlike dolu anlar yaşayan Tüpraş’ta, yangının neden olduğu zararın tespiti için komisyon bekleniyor

Tüpraş'ta dün ünitede çıkan yangın tamamen söndürüldü ve çevre temizliğinin yapılmasına başlandı. Yanan ünitede, gelecek olan hasar tespit komisyonunun incelemesinin ardından, yangının bilançosu belli olacak. Ancak, alınan bilgilere göre yangın ünitede kısmen hasara neden oldu ve komisyonun raporunu tamamlamasının ardından da hemen temizlik ve onarım çalışmasına geçilerek, sistem devreye alınacak.   MADDİ HASARLA ATLATILDI Tüpraş’ın, yaşanan yangın nedeniyle üretimdeki aksama ve yanan ünitenin maddi hasarı olduğu ve bunun da yüksek rakamlar tutmasının beklenmediği belirtiliyor. Tüpraş yetkilileri, sevindirici olanın olayda can kaybı ve ciddi yaralanma yaşanmaması olduğunu belirterek, yalnızca bir kişinin parmağının yaralandığı, 5-6 kişinin de dumandan etkilendikleri, yaralıların istirahat ettirildiklerini beirtti. Tüpraş’ta yanan ünitenin sigortalı olduğu da öğrenildi.
Körfez’de dün bir ünitede başlayan yangın nedeniyle tehlike dolu anlar yaşayan Tüpraş’ta, yangının neden olduğu zararın tespiti için komisyon bekleniyor

Tüpraş'ta dün ünitede çıkan yangın tamamen söndürüldü ve çevre temizliğinin yapılmasına başlandı. Yanan ünitede, gelecek olan hasar tespit komisyonunun incelemesinin ardından, yangının bilançosu belli olacak. Ancak, alınan bilgilere göre yangın ünitede kısmen hasara neden oldu ve komisyonun raporunu tamamlamasının ardından da hemen temizlik ve onarım çalışmasına geçilerek, sistem devreye alınacak.

 

MADDİ HASARLA ATLATILDI

Tüpraş’ın, yaşanan yangın nedeniyle üretimdeki aksama ve yanan ünitenin maddi hasarı olduğu ve bunun da yüksek rakamlar tutmasının beklenmediği belirtiliyor. Tüpraş yetkilileri, sevindirici olanın olayda can kaybı ve ciddi yaralanma yaşanmaması olduğunu belirterek, yalnızca bir kişinin parmağının yaralandığı, 5-6 kişinin de dumandan etkilendikleri, yaralıların istirahat ettirildiklerini beirtti. Tüpraş’ta yanan ünitenin sigortalı olduğu da öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.