Turan; ‘Altın, Gayrimenkulden sonra en iyi yatırım aracıdır”

Gebze 20.02.2020 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Turan; ‘Altın, Gayrimenkulden sonra en iyi yatırım aracıdır”

Tüm zamanların en yüksek seviyesi altının gram fiyatı 309,35 lirayı aşarak rekor tazelerken, çeyrek altının fiyatı ise 505 TL’ye ulaştı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Gebze Kuyumcular Dernek Başkanı Yıldıray Turan, ''Altın yine her zaman ki gibi kazandırmaya devam ediyor. Sürekli olarak yükselişte olan altın,  gayrimenkulden sonra en çok kazandıran yatırım aracıdır” dedi. 2014 yılı Ocak ayından bugüne kadar altının zirvedeki yerini koruduğunu da sözlerine ekleyen Gebze Kuyumcular Dernek Başkanı Yıldıray Turan, altının nasıl bu kadar hızlı bir yükseliş trendinde yoluna devam ettiğinin gerekçesini şu şekilde açıkladı, “Elbette bunun bir sebebi var. 2014 yılı Ocak ayında 120 gram altının 10 Bin TL olarak değeri varken, bugün ise aynı gramdaki altın 36 Bin 226 TL değeri sahip. Altınınızı bugün bozdurmak istediğinizde kat be kat kâr yapmış oluyorsunuz. Altın, yine her zaman ki gibi kazandırmaya devam ediyor. Yükselişi durmayan altın, yatırımcısına gayrimenkulden sonra en çok kazandıran yatırım aracıdır ” MAĞDUR OLMAMAK İÇİN GÜVENİLİR YERDEN ALTIN ALIN Altının bu kadar yükselmesinin altındaki faktörlerden birisinin ise, doların dünyada değerinin kaybetmesinden kaynaklı olduğunu dile getiren Yıldıray Turan,” Küresel ticari sataşmalarda ABD, Rusya’ya ayrıca Çin’e yaptırım uygulamaya başladı. Ardından bu 3 ülke yaptıkları karşı hamle ile dünyanın altına en çok  yatırım yapan merkez bankalarından oldular. Sonuç olarak altın, dün olduğu gibi bugün de kazandırmaya devam ediyor. Halkımıza, mutlaka güvendikleri kurumlardan altın alışverişinde bulunmalarını da tavsiye eden Turan, mağduriyet yaşamamalarını bu durumu özellikle tavsiye ederim” dedi.

Tüm zamanların en yüksek seviyesi altının gram fiyatı 309,35 lirayı aşarak rekor tazelerken, çeyrek altının fiyatı ise 505 TL’ye ulaştı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Gebze Kuyumcular Dernek Başkanı Yıldıray Turan, ''Altın yine her zaman ki gibi kazandırmaya devam ediyor. Sürekli olarak yükselişte olan altın,  gayrimenkulden sonra en çok kazandıran yatırım aracıdır” dedi.

2014 yılı Ocak ayından bugüne kadar altının zirvedeki yerini koruduğunu da sözlerine ekleyen Gebze Kuyumcular Dernek Başkanı Yıldıray Turan, altının nasıl bu kadar hızlı bir yükseliş trendinde yoluna devam ettiğinin gerekçesini şu şekilde açıkladı, “Elbette bunun bir sebebi var. 2014 yılı Ocak ayında 120 gram altının 10 Bin TL olarak değeri varken, bugün ise aynı gramdaki altın 36 Bin 226 TL değeri sahip. Altınınızı bugün bozdurmak istediğinizde kat be kat kâr yapmış oluyorsunuz. Altın, yine her zaman ki gibi kazandırmaya devam ediyor. Yükselişi durmayan altın, yatırımcısına gayrimenkulden sonra en çok kazandıran yatırım aracıdır ”

MAĞDUR OLMAMAK İÇİN GÜVENİLİR YERDEN ALTIN ALIN

Altının bu kadar yükselmesinin altındaki faktörlerden birisinin ise, doların dünyada değerinin kaybetmesinden kaynaklı olduğunu dile getiren Yıldıray Turan,” Küresel ticari sataşmalarda ABD, Rusya’ya ayrıca Çin’e yaptırım uygulamaya başladı. Ardından bu 3 ülke yaptıkları karşı hamle ile dünyanın altına en çok  yatırım yapan merkez bankalarından oldular. Sonuç olarak altın, dün olduğu gibi bugün de kazandırmaya devam ediyor. Halkımıza, mutlaka güvendikleri kurumlardan altın alışverişinde bulunmalarını da tavsiye eden Turan, mağduriyet yaşamamalarını bu durumu özellikle tavsiye ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.