Turan'dan önemli transferler

Gebze 13.05.2017 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Turan'dan önemli transferler

Yıldıray Turan Başkanlığında ki Gebze Polis Derneği, yaptığı genel kurul ile yönetimini güçlendirdi. GTO Başkanı Nail Çiler’in yanı sıra bir çok önemli isim dernek yönetimine girdi.

Gebze’de, polislerin daha iyi şartlarda hizmet yapması ve emniyet teşkilatını desteklemek için görev yapan Gebze Polis Derneği, yönetimini yeniledi. Yıldıray Turan’ın yeniden başkan seçildiği derneğin yönetimine Gebze’nin bir çok tanınmış siması dahil oldu. ÇİLER'DE YÖNETİMDE Gebze Polis Derneği’nin 5 yıla yakındır başkanlığını yürüten Yıldıray Turan, yeniden başkan seçildi. Turan yeni yönetimini güçlü isimlerden oluşturdu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in de yeni yönetimde yer aldığı, polis derneğine, Gebze’nin tanınmış iş adamları da dahil oldu.  RENKLİ İSİMLER VAR Yönetimini güçlendiren Yıldıray Turan başkanlığındaki polis derneğinin emniyet güçlerine daha aktif hizmet sunması bekleniyor. Gebze Polis Derneği’nin hizmet binası ve polislerin konaklamaları için bir yer tahsisi gibi hizmetler bekleniyor. Yıldıray Turan, güçlenen yeni yönetim kurulu ile birlikte, Gebze’de emniyet çalışanlarının daha iyi şartlarda hizmet vermesi için çalışacaklarını söyledi. GEBZE POLİS DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Yıldıray Turan  Nail Çiler Adem Yıldırım Süleyman Kurt Ş.Nahit Yılmaz Emrullah Bilgin Edip Doğrusoy Ömer Akkaya Mehmet Hocaoğlu Hasan Erdoğan Cemal Tınarlıoğlu …………………………………… Yönetim Kurulu Yedek Üyeler Ahmet Oğuz Ercan Altınkaya Yücel Yılmazel Serdar Muslu Şener Kahraman Şenol Sağlam Özcan Dal Muzaffer Koşan Yaşar Sayan Uğur Aslan Lütfü Çetinkaya
Yıldıray Turan Başkanlığında ki Gebze Polis Derneği, yaptığı genel kurul ile yönetimini güçlendirdi. GTO Başkanı Nail Çiler’in yanı sıra bir çok önemli isim dernek yönetimine girdi.

Gebze’de, polislerin daha iyi şartlarda hizmet yapması ve emniyet teşkilatını desteklemek için görev yapan Gebze Polis Derneği, yönetimini yeniledi. Yıldıray Turan’ın yeniden başkan seçildiği derneğin yönetimine Gebze’nin bir çok tanınmış siması dahil oldu.


ÇİLER'DE YÖNETİMDE
Gebze Polis Derneği’nin 5 yıla yakındır başkanlığını yürüten Yıldıray Turan, yeniden başkan seçildi. Turan yeni yönetimini güçlü isimlerden oluşturdu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in de yeni yönetimde yer aldığı, polis derneğine, Gebze’nin tanınmış iş adamları da dahil oldu. 


RENKLİ İSİMLER VAR
Yönetimini güçlendiren Yıldıray Turan başkanlığındaki polis derneğinin emniyet güçlerine daha aktif hizmet sunması bekleniyor. Gebze Polis Derneği’nin hizmet binası ve polislerin konaklamaları için bir yer tahsisi gibi hizmetler bekleniyor. Yıldıray Turan, güçlenen yeni yönetim kurulu ile birlikte, Gebze’de emniyet çalışanlarının daha iyi şartlarda hizmet vermesi için çalışacaklarını söyledi.


GEBZE POLİS DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Yıldıray Turan 
Nail Çiler
Adem Yıldırım
Süleyman Kurt
Ş.Nahit Yılmaz
Emrullah Bilgin
Edip Doğrusoy
Ömer Akkaya
Mehmet Hocaoğlu
Hasan Erdoğan
Cemal Tınarlıoğlu
……………………………………
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Ahmet Oğuz
Ercan Altınkaya
Yücel Yılmazel
Serdar Muslu
Şener Kahraman
Şenol Sağlam
Özcan Dal
Muzaffer Koşan
Yaşar Sayan
Uğur Aslan
Lütfü Çetinkaya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.