19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Turan, "Manevi ferahlığın tüm dünyayı kapladığı ay"

Gebze 26.05.2017 - 21:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Turan, "Manevi ferahlığın tüm dünyayı kapladığı ay"

Gebze Polisini Destekleme Derneği ve Gebze Kuyumcular Derneği Başkanı Yıldıray Turan Ramazan Ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Turan, Ramazan Ayı vesilesiyle yayımladığı mesajda, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışmanın yoğunluk kazandığı, manevi ferahlığın tüm dünyayı kapladığı, feyiz, bereket, af ve mağfiretlerle dolu bir ay olduğunu söyledi. Turan, mesajında 11 ayın sultanı olan Ramazan ayına bir kere daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ramazan ayında manevi duyguların yoğun olarak yaşandığını ifade eden Başkan Turan, şunları kaydetti: “Tüm İslam Alemi’nin heyecanla beklediği bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret zamanı olan Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir. Rahmet ve bereket dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayını huzur ve mutlulukla geçirmeyi temenni ediyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle Gebzeli hemşehrilerimiz başta olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.”
Gebze Polisini Destekleme Derneği ve Gebze Kuyumcular Derneği Başkanı Yıldıray Turan Ramazan Ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Turan, Ramazan Ayı vesilesiyle yayımladığı mesajda, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışmanın yoğunluk kazandığı, manevi ferahlığın tüm dünyayı kapladığı, feyiz, bereket, af ve mağfiretlerle dolu bir ay olduğunu söyledi.

Turan, mesajında 11 ayın sultanı olan Ramazan ayına bir kere daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ramazan ayında manevi duyguların yoğun olarak yaşandığını ifade eden Başkan Turan, şunları kaydetti:

“Tüm İslam Alemi’nin heyecanla beklediği bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret zamanı olan Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir. Rahmet ve bereket dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayını huzur ve mutlulukla geçirmeyi temenni ediyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle Gebzeli hemşehrilerimiz başta olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.