TÜRAP DARICA'DA SESLENECEK!

Darıca 18.11.2016 - 15:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TÜRAP DARICA'DA SESLENECEK!

Türkiye’nin en büyük Aile Platformu TÜRAP 6. İstişare Grubu İl Toplantısı Darıca Basın İlan Kurumu Bayramoğlu Tesisleri’nde gerçekleşecek. Program yarın 09.00’da başlayıp 18.00’de sona ererken Pazar günü ise 10.00–14.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

STK Türkiye Aile Platformu Türap 6. İstişare Grubu İl Toplantısı haftasonu Darıca’da gerçekleşecek. Türkiye Genelinden STK’ların katılımı ile gerçekleşecek olan programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’da katılacak. DARICA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR Türkiye’nin en büyük Aile Platformu TÜRAP’ın 6. İstişare Grubu İl Toplantısı; T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı himayesinde, T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımı ile “Aile Odaklı STK’larda Vizyon Geliştirme” kapsamında 19–20 Kasım 2016 tarihlerinde Basın İlan Kurumu Bayramoğlu Tesisleri/Darıca Kocaeli’nde yapılacak. 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişimi, yasal sınırlar çerçevesinde çalışan, toplumun ortak değerleriyle barışık, güçlü, üretken ve vatansever STK’ların önemini bir kere daha ortaya koymuştur. TÜRAP Toplantıları, vatan müdafaasında çok önemli bir fonksiyon icra eden bu kuruluşların ülke genelinde kendi aralarında ve kamu kurumlarıyla güçlü ve sürdürülebilir ilişkiler geliştirmesi için gerçekleştirilmektedir.  TÜRAP VI. İstişare Grubu İl Toplantısı’na Türkiye’nin yedi coğrafi bölgesinden de STK’lar iştirak edecek. İstanbul, Ankara, Kocaeli, Şanlıurfa, İzmir, Samsun, Konya, Bursa, Karaman, Malatya, Zonguldak ve Antalya’dan aile ve aile bireylerine yönelik çalışan STK’ların temsilcileri, iletişim, istişare ve işbirliği zemininde buluşacaklar. ALPASLAN DURMUŞ SUNUM YAPACAK Aile çalışmalarının ülkemizde ve dünyadaki durumunun bir fotoğrafını çekmek üzere T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş bir sunum yapacak. “Aile Odaklı Çalışan STK’lar İçin Yeni Faaliyet Alanları/Çalışılması Elzem Konular” başlığı altındaki bu sunumla kuruluşların perspektif geliştirmesine katkı sağlanacak. 2 GÜN SÜRECEK Avrupa Birliği’nin STK’lara yönelik sunduğu imkânlar kapsamında T.C. AB Bakanlığı Uzmanı Makbule Okat, “2017 AB Hibe Programları ve STK’lara Yönelik Fırsatlar” başlıklı bir sunum gerçekleştirecektir. 6 aylık çalışma döneminde yapılan TÜRAP Genel Merkez, Birim ve Komisyon çalışmaları değerlendirilecek; kadın, erkek, çocuk, genç, yaşlı, engelli ve bağımlılardan oluşan hedef kitleler için yeni çalışma başlıkları istişare edilecek. Programın ikinci günü TÜRAP vizyonuna katkı sağlanması için eş zamanlı yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirilecek, küçük çalışma gruplarında bir araya gelen STK temsilcileri, farklı şehirlerden STK’ların spesifik başlıklarda ortak çalışma ilkelerinin belirlenmesine katkı sağlayacak.  Program hazırlanan raporların sunulması ile sona erecek.
Türkiye’nin en büyük Aile Platformu TÜRAP 6. İstişare Grubu İl Toplantısı Darıca Basın İlan Kurumu Bayramoğlu Tesisleri’nde gerçekleşecek. Program yarın 09.00’da başlayıp 18.00’de sona ererken Pazar günü ise 10.00–14.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

STK Türkiye Aile Platformu Türap 6. İstişare Grubu İl Toplantısı haftasonu Darıca’da gerçekleşecek. Türkiye Genelinden STK’ların katılımı ile gerçekleşecek olan programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’da katılacak.

DARICA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Türkiye’nin en büyük Aile Platformu TÜRAP’ın 6. İstişare Grubu İl Toplantısı; T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı himayesinde, T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımı ile “Aile Odaklı STK’larda Vizyon Geliştirme” kapsamında 19–20 Kasım 2016 tarihlerinde Basın İlan Kurumu Bayramoğlu Tesisleri/Darıca Kocaeli’nde yapılacak.

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişimi, yasal sınırlar çerçevesinde çalışan, toplumun ortak değerleriyle barışık, güçlü, üretken ve vatansever STK’ların önemini bir kere daha ortaya koymuştur. TÜRAP Toplantıları, vatan müdafaasında çok önemli bir fonksiyon icra eden bu kuruluşların ülke genelinde kendi aralarında ve kamu kurumlarıyla güçlü ve sürdürülebilir ilişkiler geliştirmesi için gerçekleştirilmektedir.  TÜRAP VI. İstişare Grubu İl Toplantısı’na Türkiye’nin yedi coğrafi bölgesinden de STK’lar iştirak edecek. İstanbul, Ankara, Kocaeli, Şanlıurfa, İzmir, Samsun, Konya, Bursa, Karaman, Malatya, Zonguldak ve Antalya’dan aile ve aile bireylerine yönelik çalışan STK’ların temsilcileri, iletişim, istişare ve işbirliği zemininde buluşacaklar.

ALPASLAN DURMUŞ SUNUM YAPACAK

Aile çalışmalarının ülkemizde ve dünyadaki durumunun bir fotoğrafını çekmek üzere T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş bir sunum yapacak. “Aile Odaklı Çalışan STK’lar İçin Yeni Faaliyet Alanları/Çalışılması Elzem Konular” başlığı altındaki bu sunumla kuruluşların perspektif geliştirmesine katkı sağlanacak.

2 GÜN SÜRECEK

Avrupa Birliği’nin STK’lara yönelik sunduğu imkânlar kapsamında T.C. AB Bakanlığı Uzmanı Makbule Okat, “2017 AB Hibe Programları ve STK’lara Yönelik Fırsatlar” başlıklı bir sunum gerçekleştirecektir. 6 aylık çalışma döneminde yapılan TÜRAP Genel Merkez, Birim ve Komisyon çalışmaları değerlendirilecek; kadın, erkek, çocuk, genç, yaşlı, engelli ve bağımlılardan oluşan hedef kitleler için yeni çalışma başlıkları istişare edilecek. Programın ikinci günü TÜRAP vizyonuna katkı sağlanması için eş zamanlı yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirilecek, küçük çalışma gruplarında bir araya gelen STK temsilcileri, farklı şehirlerden STK’ların spesifik başlıklarda ortak çalışma ilkelerinin belirlenmesine katkı sağlayacak.  Program hazırlanan raporların sunulması ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.