Türel, Dursun ve Sevindik’e gitti!

Siyaset 29.09.2020 - 12:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türel, Dursun ve Sevindik’e gitti!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız Gebze’de ‘Kocaeli’yi karış karış geziyoruz’ programları kapsamında ziyaretlerde bulundu. SP Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız ‘Kocaeli’yi karış karış geziyoruz’ programları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi. Türel ve Yıldız ziyaretlerine Saadet Partisi eski ilçe başkanlarından Abdurrahman Dursun ve Uzakdoğu sporlarını bölgede sevdiren Sevindikspor’un kurucu başkanı Mürsel Sevindik ile başladı. Nihat Yıldız yaptığı açıklamada İl Başkanlığı olarak Kocaeli’nin 12 ilçesinde başlatılan ‘Kocaeli’yi Karış Karış geziyoruz’ programı kapsamında Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirilerek sohbet ve istişare edildi. “BİZ SEÇİMDEN SEÇİME ÇALIŞAN BİR PARTİ DEĞİLİZ” Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Türel; “Biz seçimden seçime çalışan bir parti değiliz ondan dolayı yılın 12 ayı sahada çalışma çıkarma gayretindeyiz. Hem esnaf ziyaretleri hem de hatırlı büyüklerimizin ziyaretlerine büyük önem gösteriyoruz” dedi. Abdurrahman Dursun’a ve Mürsel Sevindik’e ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar dilediler.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız Gebze’de ‘Kocaeli’yi karış karış geziyoruz’ programları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

SP Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız ‘Kocaeli’yi karış karış geziyoruz’ programları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi. Türel ve Yıldız ziyaretlerine Saadet Partisi eski ilçe başkanlarından Abdurrahman Dursun ve Uzakdoğu sporlarını bölgede sevdiren Sevindikspor’un kurucu başkanı Mürsel Sevindik ile başladı. Nihat Yıldız yaptığı açıklamada İl Başkanlığı olarak Kocaeli’nin 12 ilçesinde başlatılan ‘Kocaeli’yi Karış Karış geziyoruz’ programı kapsamında Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirilerek sohbet ve istişare edildi.

“BİZ SEÇİMDEN SEÇİME ÇALIŞAN BİR PARTİ DEĞİLİZ”

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Türel; “Biz seçimden seçime çalışan bir parti değiliz ondan dolayı yılın 12 ayı sahada çalışma çıkarma gayretindeyiz. Hem esnaf ziyaretleri hem de hatırlı büyüklerimizin ziyaretlerine büyük önem gösteriyoruz” dedi. Abdurrahman Dursun’a ve Mürsel Sevindik’e ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.