Turel Yönetimi değiştirdi

Gebze 17.11.2016 - 13:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Turel Yönetimi değiştirdi

Saadet Partisi (SP) Gebze İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

Son olarak geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen toplantı oldukça yoğun ve hareketliydi. Beklendiği gibi yönetim kurulunda değişikliğe giden SP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed TUREL, yapılan istişareler sonucunda değiştirilen yönetim kurulunun hayırlı olmasını temenni etti. Bu döneme kadar yönetim kurulunda görev alan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarına yapmış oldukları gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür eden Turel, “Oluşturulan yeni yönetimin daha heyecanlı, daha verimli ve daha faydalı çalışacağına inanıyorum” dedi. YENİ YÖNETİM KURULU Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turel, Teşkilat Başkanı İbrahim Horoz, Sekreterya Said Atalı, Siyasi İşler Birim Başkanı Yunus Çiçek, Eğitim Birim Başkanı Emir Karakaya, Tanıtma Birim Başkanı Ali Demirkan, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Abdullah Taha, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Fatih Şengül, Basın ve Medya Birim Başkanı Serhat Lal, Sosyal Faaliyetler Birim Başkanı Abdulkadir Yıldız, Sportif Faaliyetler Birim Başkanı İdris Karakaya, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa Ünlü, Yunus Sarak, Ahmet Yavuz, Emrah Akçay, Hasan Kozca, Halit Karacan, Fethi Çetinol, Yasin Gül, Halil İbrahim Gönül
Saadet Partisi (SP) Gebze İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

Son olarak geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen toplantı oldukça yoğun ve hareketliydi. Beklendiği gibi yönetim kurulunda değişikliğe giden SP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed TUREL, yapılan istişareler sonucunda değiştirilen yönetim kurulunun hayırlı olmasını temenni etti.

Bu döneme kadar yönetim kurulunda görev alan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarına yapmış oldukları gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür eden Turel, “Oluşturulan yeni yönetimin daha heyecanlı, daha verimli ve daha faydalı çalışacağına inanıyorum” dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU
Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turel, Teşkilat Başkanı İbrahim Horoz, Sekreterya Said Atalı, Siyasi İşler Birim Başkanı Yunus Çiçek, Eğitim Birim Başkanı Emir Karakaya, Tanıtma Birim Başkanı Ali Demirkan, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Abdullah Taha, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Fatih Şengül, Basın ve Medya Birim Başkanı Serhat Lal, Sosyal Faaliyetler Birim Başkanı Abdulkadir Yıldız, Sportif Faaliyetler Birim Başkanı İdris Karakaya, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa Ünlü, Yunus Sarak, Ahmet Yavuz, Emrah Akçay, Hasan Kozca, Halit Karacan, Fethi Çetinol, Yasin Gül, Halil İbrahim Gönül

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.