Turhan muhtarları harekete geçirdi

Spor 20.01.2017 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Turhan muhtarları harekete geçirdi

Gebzespor’un aktif ve çalışkan yöneticisi Bülent Turhan, kritik Ergene Velimeşe maçı öncesi muhtarları harekete geçirdi. Gebzespor için tam mesai yapan Basın Sözcüsü Bülent Turhan, muhtarları yerinde ziyaret ederek onları Ergene Velimeşe maçına davet etti.

Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan bu doğrultuda  Hacı Halil Mahallesi Muhtarı İrfan Malkoç ve Gaziler Mahallesi Muhtarı Metin Topçu ile bir araya geldi. İlk olarak aynı zamanda teyzesinin oğlu olan Hacı Halil Mahallesi Muhtarı İrfan Malkoç’u ziyaret eden Turhan, İrfan Malkoç nezdindeki tüm Hacı Halil Mahallesi sakinlerini Gebzespor’a destek vermek üzere Pazar günü saat 14.00’de Alaettin Kurt Stadı’na davet etti. Ziyarette İrfan Malkoç’un oğlu olan Ak Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Selim Malkoç da hazır bulundu. Turhan, baba ve oğula Gebzespor’un polarını hediye ederken Selim Malkoç da Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı olarak maça geleceklerini söyledi. POLAR HEDİYE ETTİ Turhan ardından Gaziler Mahallesi Muhtarı Metin Topçu ziyaret etti. Başarılı yönetici Topçu’ya polar hediye ederken tüm Gaziler Mahallesi sakinlerini maça beklediğini ifade etti. Turhan’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Muhtar Topçu, “İçimden bir his Gebzespor’un maçı 2-0 kazanacağını söylüyor” dedi.
Gebzespor’un aktif ve çalışkan yöneticisi Bülent Turhan, kritik Ergene Velimeşe maçı öncesi muhtarları harekete geçirdi. Gebzespor için tam mesai yapan Basın Sözcüsü Bülent Turhan, muhtarları yerinde ziyaret ederek onları Ergene Velimeşe maçına davet etti.

Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan bu doğrultuda  Hacı Halil Mahallesi Muhtarı İrfan Malkoç ve Gaziler Mahallesi Muhtarı Metin Topçu ile bir araya geldi. İlk olarak aynı zamanda teyzesinin oğlu olan Hacı Halil Mahallesi Muhtarı İrfan Malkoç’u ziyaret eden Turhan, İrfan Malkoç nezdindeki tüm Hacı Halil Mahallesi sakinlerini Gebzespor’a destek vermek üzere Pazar günü saat 14.00’de Alaettin Kurt Stadı’na davet etti. Ziyarette İrfan Malkoç’un oğlu olan Ak Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Selim Malkoç da hazır bulundu. Turhan, baba ve oğula Gebzespor’un polarını hediye ederken Selim Malkoç da Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı olarak maça geleceklerini söyledi.

POLAR HEDİYE ETTİ

Turhan ardından Gaziler Mahallesi Muhtarı Metin Topçu ziyaret etti. Başarılı yönetici Topçu’ya polar hediye ederken tüm Gaziler Mahallesi sakinlerini maça beklediğini ifade etti. Turhan’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Muhtar Topçu, “İçimden bir his Gebzespor’un maçı 2-0 kazanacağını söylüyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.