Türk bayraklı dev uçurtma Kocaeli’de yükselecek

Spor 19.10.2018 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Türk bayraklı dev uçurtma Kocaeli’de yükselecek

Büyükşehir Belediyesi ve KOÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi işbirliği ile Sekapark’ta düzenlenecek olan ‘’Uçurtma Festivali’’nde Türk bayraklı 60 metrekarelik dev uçurtma, gökyüzünde süzülecek.

Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali etkinlikleri kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve KOÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi işbirliği ile 24 Ekim Çarşamba günüSekapark Uçurtma Tepesi’nde ‘’Uçurtma Festivali’’ düzenlenecek. Türk bayraklı uçurtmaların gökyüzünü süsleyeceği festivale katılacak üniversiteli ve liseli gençler, uçurtmalarını uçurarak Cumhuriyet Bayramı coşkusunu da doyasıya yaşayacak. ŞENLİK SAAT 13.00’DE BAŞLAYACAK Saat 13.00’de başlayacak festival için özel olarak tasarlanan 60 metrekare büyüklüğündeki Türk bayraklı dev uçurtmanın yanı sıra uçurulacak bin adet gösteri uçurtması gökyüzünde görsel bir şölen yaratacak. Dünyanın 5’inci en büyük bayrak uçurtmaları sıralamasında olan 60 metrekarelik dev Türk bayraklı uçurtmayı, 5 kişilik ekip uçuracak. CUMHURİYET VE GENÇLİK FESTİVALİ Cumhuriyetimizin 95’inci yılına özel olarak 28-29 Ekim tarihlerinde düzenlenecek ‘’Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali’’ de 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda yapılacak. İzmit ile sınırlı kalmayan festival kapsamında Gebze’de Cumhuriyet Yürüyüş Korteji’nin ardından Gebze Metin Oktay Stadı’nda ‘’Oğuzhan Koç’’ konseri düzenlenecek. İki gün boyunca çeşitli etkinliklerin ve konserlerin düzenleneceği festivalde Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanacak.
Büyükşehir Belediyesi ve KOÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi işbirliği ile Sekapark’ta düzenlenecek olan ‘’Uçurtma Festivali’’nde Türk bayraklı 60 metrekarelik dev uçurtma, gökyüzünde süzülecek.

Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali etkinlikleri kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve KOÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi işbirliği ile 24 Ekim Çarşamba günüSekapark Uçurtma Tepesi’nde ‘’Uçurtma Festivali’’ düzenlenecek. Türk bayraklı uçurtmaların gökyüzünü süsleyeceği festivale katılacak üniversiteli ve liseli gençler, uçurtmalarını uçurarak Cumhuriyet Bayramı coşkusunu da doyasıya yaşayacak.

ŞENLİK SAAT 13.00’DE BAŞLAYACAK

Saat 13.00’de başlayacak festival için özel olarak tasarlanan 60 metrekare büyüklüğündeki Türk bayraklı dev uçurtmanın yanı sıra uçurulacak bin adet gösteri uçurtması gökyüzünde görsel bir şölen yaratacak. Dünyanın 5’inci en büyük bayrak uçurtmaları sıralamasında olan 60 metrekarelik dev Türk bayraklı uçurtmayı, 5 kişilik ekip uçuracak.

CUMHURİYET VE GENÇLİK FESTİVALİ

Cumhuriyetimizin 95’inci yılına özel olarak 28-29 Ekim tarihlerinde düzenlenecek ‘’Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali’’ de 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda yapılacak. İzmit ile sınırlı kalmayan festival kapsamında Gebze’de Cumhuriyet Yürüyüş Korteji’nin ardından Gebze Metin Oktay Stadı’nda ‘’Oğuzhan Koç’’ konseri düzenlenecek. İki gün boyunca çeşitli etkinliklerin ve konserlerin düzenleneceği festivalde Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.