19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türk Eğitim Sen GTÜ Toplandı

Gebze 09.02.2016 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Türk Eğitim Sen GTÜ Toplandı

Türk Eğitim Kocaeli 2 No’lu Şube Gebze Teknik Üniversite Temsilciliği Darıca Kalepark Restaurant’ta bir araya geldi.

Toplantıya Şube Başkanı Mustafa KILIÇ, Şube Mevzuat Sekreteri Ali Rıza AYDEMİR, Üniversite temsilciliği Başkanı Prof. Dr. M. Hakan HOCAOĞLU, Temsilci Sekreteri Kadir GÜRBÜZ, Temsilcilik Teşkilatlandırma Sekreteri Doç. Dr. Ferda HACIVELİOĞLU, Temsilcilik Yönetim Kurulu üyeleri Arş. Gör. Mehmet Türker TAKCI ve Adem ÇEP’in yanında Dr. Mine GÜL ŞEKER, Dr. Tuğrul DORUK, Dr. Ayşe Nur ALBAYRAK, Dr. Murat ŞEKER, Fırat KAYABAŞI, İsmail KÖKSALDI, Mehmet ÇAKIR, Mahmut Salih ÖZGÖZ, Murat KIZILIRMAK ve İbrahim ASLAN katıldılar.               Yapılan İstişare toplantısında, Türk Eğitim Sen’in yetkili olduğu Gebze Teknik Üniversitesi’nde üyelerimize daha etkin ulaşmanın önemine değinen Prof. Dr. HOCAOĞLU, son yapılan Üniversite Kurum İdari Kurullarında çok önemli kazanımlar elde ettiklerini söyledi. Üniversite bünyesinde kreş açılması,  2016 yılının ilk çeyreğinde görevde yükselme sınavının yapılmasının kararlaştırılmasının bunların başında geldiğini dile getirdi. Şube Başkanı KILIÇ; Hem Kurum İdari Kurulu kararlarının hem de üniversite çalışanlarına yönelik olarak her türlü sorunun çözümünün takipçisi olacaklarını belirtti. KILIÇ, Türk Eğitim Sen Genel Merkezi’nin 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 50/d maddesi uyarınca istihdam edilen araştırma görevlilerinin iş güvencesinin sağlanması ve araştırma görevlilerinin 33/a maddesi uyarınca öngörülen kadroya geçişlerinin sağlanmasına ilişkin Başbakanlık, Yükseköğretim Kurumu ve siyasi parti grup başkanvekillikleri nezdinde girişimde bulunduğunu hatırlattı.               Toplantıda üniversitede görev yapan her kademedeki personelin sorunları dile getirildi ve çözüm yolları tartışıldı.
Türk Eğitim Kocaeli 2 No’lu Şube Gebze Teknik Üniversite Temsilciliği Darıca Kalepark Restaurant’ta bir araya geldi.

Toplantıya Şube Başkanı Mustafa KILIÇ, Şube Mevzuat Sekreteri Ali Rıza AYDEMİR, Üniversite temsilciliği Başkanı Prof. Dr. M. Hakan HOCAOĞLU, Temsilci Sekreteri Kadir GÜRBÜZ, Temsilcilik Teşkilatlandırma Sekreteri Doç. Dr. Ferda HACIVELİOĞLU, Temsilcilik Yönetim Kurulu üyeleri Arş. Gör. Mehmet Türker TAKCI ve Adem ÇEP’in yanında Dr. Mine GÜL ŞEKER, Dr. Tuğrul DORUK, Dr. Ayşe Nur ALBAYRAK, Dr. Murat ŞEKER, Fırat KAYABAŞI, İsmail KÖKSALDI, Mehmet ÇAKIR, Mahmut Salih ÖZGÖZ, Murat KIZILIRMAK ve İbrahim ASLAN katıldılar.

 

            Yapılan İstişare toplantısında, Türk Eğitim Sen’in yetkili olduğu Gebze Teknik Üniversitesi’nde üyelerimize daha etkin ulaşmanın önemine değinen Prof. Dr. HOCAOĞLU, son yapılan Üniversite Kurum İdari Kurullarında çok önemli kazanımlar elde ettiklerini söyledi. Üniversite bünyesinde kreş açılması,  2016 yılının ilk çeyreğinde görevde yükselme sınavının yapılmasının kararlaştırılmasının bunların başında geldiğini dile getirdi. Şube Başkanı KILIÇ; Hem Kurum İdari Kurulu kararlarının hem de üniversite çalışanlarına yönelik olarak her türlü sorunun çözümünün takipçisi olacaklarını belirtti. KILIÇ, Türk Eğitim Sen Genel Merkezi’nin 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 50/d maddesi uyarınca istihdam edilen araştırma görevlilerinin iş güvencesinin sağlanması ve araştırma görevlilerinin 33/a maddesi uyarınca öngörülen kadroya geçişlerinin sağlanmasına ilişkin Başbakanlık, Yükseköğretim Kurumu ve siyasi parti grup başkanvekillikleri nezdinde girişimde bulunduğunu hatırlattı.

 

            Toplantıda üniversitede görev yapan her kademedeki personelin sorunları dile getirildi ve çözüm yolları tartışıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.