GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Türk Hava Kuvvetlerimizin 109. yılı kutlu olsun

Çayırova 02.06.2020 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türk Hava Kuvvetlerimizin 109. yılı kutlu olsun

Demirci’den kuruluş  yıl dönümü mesajı / Türk Hava Kuvvetlerimizin 109. yılı kutlu olsun Çayırova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci’den Türk Hava Kuvvetlerinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı geldi. Başkan Demirci, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “ Vatan semalarının yılmaz bekçileri, dosta güven, düşmana korku salan Türk Hava Kuvvetleri'mizin 109. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” ifadesini kullanırken bu özel ve güzel günü unutmadı.

Demirci’den kuruluş  yıl dönümü mesajı / Türk Hava Kuvvetlerimizin 109. yılı kutlu olsun
Çayırova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci’den Türk Hava Kuvvetlerinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı geldi. Başkan Demirci, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “ Vatan semalarının yılmaz bekçileri, dosta güven, düşmana korku salan Türk Hava Kuvvetleri'mizin 109. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” ifadesini kullanırken bu özel ve güzel günü unutmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.