19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türk Kızılay’dan Gebzelilere çağrı

Gebze 13.10.2020 - 21:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türk Kızılay’dan Gebzelilere çağrı

Türk Kızılayı Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, Türk Kızılayı’nın başlattığı ‘Senin Desteğin Oldukça, Okul Her Yerdir’ kampanyasına Gebzelileri destek olmaya davet etti.  Türk Kızılayı, uzaktan eğitim alan öğrencilere yönelik kampanya başlattı. ‘Senin Desteğin Oldukça, Okul Her Yerdir’ mottosuyla hareket eden Türk Kızılayı, maddi imkansızlıklar nedeniyle uzaktan eğitime bağlanamayan öğrencilere destek olacak. Kampanya ile ilgili konuşan ürk Kızılayı Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “Uzaktan eğitim için gerekli teknolojik ekipmanı olmayan bir çocuğun bile eğitiminden geri kalmaması için ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerine destek olmak maksadı ile kampanyamızda toplanan yardımlar, Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim edilecek” dedi.  ŞUBEDEN DE HİZMET VERİLECEK  Alınacak olan dizüstü bilgisayar ve tablet bilgisayarların yine bakanlık vasıtası ile dağıtılacağını ifade eden Başkan Tunçel, “İnternet sitemiz üzerinden hangi konuda yardım yapacağınızı belirtmek sureti ile genel merkezimizin hesaplarına doğrudan yardım yapabilir. Uzaktan eğitime, yakın destek Web sitemizden ve mobil uygulamamızdan kolayca yapabileceğiniz gibi, 168 Ücretsiz Çağrı Merkezimiz üzerinden, Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 numaralı Türk Kızılay Posta Çeki hesabından, Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e ‘EĞİTİM’ yazıp mesaj (SMS) yollayarak 10₺ katkıda bulunabilirsiniz.  VATANDAŞLARIMIZA İNANIYORUZ Ayrıca şubemizi ziyaret ederek bağışınızı şubemizde gerçekleştirebilir ya da şubemizi arayarak hangi konuda bağış yapmak istediğinizi belirtip, şubemiz personeli sizin eviniz ya da iş yerinizden yapmak istediğiniz bağışı alıp, genel merkez hesaplarımıza makbuz karşılığı sizin adına yatırabiliriz. Halkımızın şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle de gerekli katkıyı vereceğine inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Türk Kızılayı Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, Türk Kızılayı’nın başlattığı ‘Senin Desteğin Oldukça, Okul Her Yerdir’ kampanyasına Gebzelileri destek olmaya davet etti. 
Türk Kızılayı, uzaktan eğitim alan öğrencilere yönelik kampanya başlattı. ‘Senin Desteğin Oldukça, Okul Her Yerdir’ mottosuyla hareket eden Türk Kızılayı, maddi imkansızlıklar nedeniyle uzaktan eğitime bağlanamayan öğrencilere destek olacak. Kampanya ile ilgili konuşan ürk Kızılayı Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “Uzaktan eğitim için gerekli teknolojik ekipmanı olmayan bir çocuğun bile eğitiminden geri kalmaması için ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerine destek olmak maksadı ile kampanyamızda toplanan yardımlar, Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim edilecek” dedi. 


ŞUBEDEN DE HİZMET VERİLECEK 
Alınacak olan dizüstü bilgisayar ve tablet bilgisayarların yine bakanlık vasıtası ile dağıtılacağını ifade eden Başkan Tunçel, “İnternet sitemiz üzerinden hangi konuda yardım yapacağınızı belirtmek sureti ile genel merkezimizin hesaplarına doğrudan yardım yapabilir. Uzaktan eğitime, yakın destek Web sitemizden ve mobil uygulamamızdan kolayca yapabileceğiniz gibi, 168 Ücretsiz Çağrı Merkezimiz üzerinden, Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 numaralı Türk Kızılay Posta Çeki hesabından, Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e ‘EĞİTİM’ yazıp mesaj (SMS) yollayarak 10₺ katkıda bulunabilirsiniz. 


VATANDAŞLARIMIZA İNANIYORUZ
Ayrıca şubemizi ziyaret ederek bağışınızı şubemizde gerçekleştirebilir ya da şubemizi arayarak hangi konuda bağış yapmak istediğinizi belirtip, şubemiz personeli sizin eviniz ya da iş yerinizden yapmak istediğiniz bağışı alıp, genel merkez hesaplarımıza makbuz karşılığı sizin adına yatırabiliriz. Halkımızın şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle de gerekli katkıyı vereceğine inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.