19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türk Metal ile Azra Optik anlaşma imzaladı!

Gebze 02.03.2017 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Türk Metal ile Azra Optik anlaşma imzaladı!

Türk Metal Sendikası ile Gebze'de bulunan Azra Optik ve Maya Optik arasından indirim anlaşması imzalandı. Türk Metal Sendikası üyeleri ve ailelerinin faydalanacağı anlaşmaya göre güneş gözlükleri ile optik gözlüklerinde yüzde 50'ye varan indirim imkanı sağlandı. Türk Metal Sendikası ile Gebze'de bulunan Azra Optik ve Maya Optik arasından indirim anlaşması imzalandı. Tatlıkuyu'da bulunan Azra Optik'te gerçekleşen imza törenine Türk Metal Sendikası Gebze 1 Nolu Şube Başkanı Şeref Özcan, Çayırova Şube Başkanı Bilal Uça ve Gebze Dilovası Şube Başkanı Olcay Dursun ile Azra Optik sahibi Recep Dilsiz katıldı. YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİM FIRSATI İmzalanan indirim protokolüne göre Türk  Metal Sendikası üyeleri ve aileleri Azra Optik ve Maya Optik'ten yapacakları gözlük alışverişinde yüzde 50'ye varan indirim imkanından faydalanabilecek. İmza töreninde konuşan Azra Optik ve Maya Optik Sahibi Recep Dilsiz, "Azra Optik ve Maya Optik olarak çeşitli sendikalarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla indirim anlaşmalarımız devam ediyor. Türk Metal Sendikası'yla da yaptığımız anlaşmayla sendika üyelerinin yanı sıra eş ve çocukları da indirimden faydalanabilecek." dedi. AİLELERİ DE FAYDALANABİLECEK Türk Metal Sendikası Gebze, Çayırova ve Dilovası başkanları ise imza sonrası yaptıkları açıklamada protokolün hayırlı olmasını dileyerek "Türk  Metal Sendikası olarak üyelerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Çeşitli iş kollarıyla indirim anlaşmaları imzalıyoruz. Bugün de Azra Optik ve Maya Optik ile indirim anlaşması imzaladık. Sosyal bir sendikacılık anlayışıyla hareket ediyoruz.Üyelerimizin sorunlarını çözmenin yanında çeşitli alalarda indirim anlaşması da yaparak üyelerimize hizmet etmeye çalışıyoruz" dediler.

Türk Metal Sendikası ile Gebze'de bulunan Azra Optik ve Maya Optik arasından indirim anlaşması imzalandı. Türk Metal Sendikası üyeleri ve ailelerinin faydalanacağı anlaşmaya göre güneş gözlükleri ile optik gözlüklerinde yüzde 50'ye varan indirim imkanı sağlandı.

Türk Metal Sendikası ile Gebze'de bulunan Azra Optik ve Maya Optik arasından indirim anlaşması imzalandı. Tatlıkuyu'da bulunan Azra Optik'te gerçekleşen imza törenine Türk Metal Sendikası Gebze 1 Nolu Şube Başkanı Şeref Özcan, Çayırova Şube Başkanı Bilal Uça ve Gebze Dilovası Şube Başkanı Olcay Dursun ile Azra Optik sahibi Recep Dilsiz katıldı.

YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİM FIRSATI

İmzalanan indirim protokolüne göre Türk  Metal Sendikası üyeleri ve aileleri Azra Optik ve Maya Optik'ten yapacakları gözlük alışverişinde yüzde 50'ye varan indirim imkanından faydalanabilecek. İmza töreninde konuşan Azra Optik ve Maya Optik Sahibi Recep Dilsiz, "Azra Optik ve Maya Optik olarak çeşitli sendikalarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla indirim anlaşmalarımız devam ediyor. Türk Metal Sendikası'yla da yaptığımız anlaşmayla sendika üyelerinin yanı sıra eş ve çocukları da indirimden faydalanabilecek." dedi.

AİLELERİ DE FAYDALANABİLECEK

Türk Metal Sendikası Gebze, Çayırova ve Dilovası başkanları ise imza sonrası yaptıkları açıklamada protokolün hayırlı olmasını dileyerek "Türk  Metal Sendikası olarak üyelerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Çeşitli iş kollarıyla indirim anlaşmaları imzalıyoruz. Bugün de Azra Optik ve Maya Optik ile indirim anlaşması imzaladık. Sosyal bir sendikacılık anlayışıyla hareket ediyoruz.Üyelerimizin sorunlarını çözmenin yanında çeşitli alalarda indirim anlaşması da yaparak üyelerimize hizmet etmeye çalışıyoruz" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.