GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Türk Telekom Gebze’de kısıtlı hizmet!

Gebze 04.06.2020 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türk Telekom Gebze’de kısıtlı hizmet!

Türk Telekom Gebze Telekom Müdürlüğü kısıtlı hizmet vermeye devam ediyor.  Türkiye'de korona virüsü salgınıyla mücadelesi sürüyor. Hayatı zorlaştıran korona virüsüne karşı normalleşme takvimine göre birçok işletme tekrardan açılmıştı. Birçok işletme normalleşirken Türk Telekom Gebze Telekom Müdürlüğü’nde normalleşmeden eser yok. 4 ilçenin genel müdürlüğü olan merkez normalleşemeyerek sadece 2 memur çalıştırmaya devam ediyor.  GÖREVE DAVET EDİYORUZ 1 milyon nüfuslu Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerine kısıtlı hizmet vermeye devam eden Türk Telekom Gebze Telekom Müdürlüğü önünde her gün uzun kuyruklar oluşuyor. Birçok vatandaş gittiği merkezden uzun kuyruklar dolayısı ile eli boş dönüyor. Durumdan şikayetçi olan Gebzeli vatandaşlar, “Koskoca merkezde resmen iki memur çalışıyor. Her gün metrelerce kuyruk oluyor burada. Gelen bazı vatandaşlar işlerini halledemeden geri dönmek zorunda kalıyor. 1 milyon nüfuslu Gebze Bölgesi’ne bu reva mı? Bölgemizin bu sorununu çözmek için Türk Telekom yetkililerini derhal göreve davet ediyoruz.

Türk Telekom Gebze Telekom Müdürlüğü kısıtlı hizmet vermeye devam ediyor. 
Türkiye'de korona virüsü salgınıyla mücadelesi sürüyor. Hayatı zorlaştıran korona virüsüne karşı normalleşme takvimine göre birçok işletme tekrardan açılmıştı. Birçok işletme normalleşirken Türk Telekom Gebze Telekom Müdürlüğü’nde normalleşmeden eser yok. 4 ilçenin genel müdürlüğü olan merkez normalleşemeyerek sadece 2 memur çalıştırmaya devam ediyor. 


GÖREVE DAVET EDİYORUZ
1 milyon nüfuslu Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerine kısıtlı hizmet vermeye devam eden Türk Telekom Gebze Telekom Müdürlüğü önünde her gün uzun kuyruklar oluşuyor. Birçok vatandaş gittiği merkezden uzun kuyruklar dolayısı ile eli boş dönüyor. Durumdan şikayetçi olan Gebzeli vatandaşlar, “Koskoca merkezde resmen iki memur çalışıyor. Her gün metrelerce kuyruk oluyor burada. Gelen bazı vatandaşlar işlerini halledemeden geri dönmek zorunda kalıyor. 1 milyon nüfuslu Gebze Bölgesi’ne bu reva mı? Bölgemizin bu sorununu çözmek için Türk Telekom yetkililerini derhal göreve davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.