Türk, uyuşturucuya savaş açtı!

Çayırova 17.12.2018 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Türk, uyuşturucuya savaş açtı!

HABER: YAĞMUR SIR Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Türk, uyuşturucuya savaş açtı. ‘Yeni cephemizin adı: Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile savaştır’ sloganı ile Çayırovalı gençleri uyuşturucudan uzak tutmak için projeler yapan Çayırova Ülkü Ocakları uyuşturucuya karşı başlattıkları mücadele kapsamında farkındalıklarını sürdürüyor. “Maddeye değil vatanına ve milletine bağımlı ol.” diyerek konu ile ilgili açıklama yapan Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Türk, “Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendinin 2 yıl önce, "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" Sloganıyla başlattığı uyuşturucuya karşı savaş ilan ettik. Bu kapsamda birçok proje gerçekleştirerek, gençlerimize uyuşturucunun zararlarını anlatmaya çalışıyoruz. Bizler iyi biliyoruz ki “Bilinçli nesiller güvenli yarınlar” demektir. Bu sebeple gençlerimize her türlü desteği sağlayarak onların yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz” dedi.

HABER: YAĞMUR SIR

Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Türk, uyuşturucuya savaş açtı. ‘Yeni cephemizin adı: Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile savaştır’ sloganı ile Çayırovalı gençleri uyuşturucudan uzak tutmak için projeler yapan Çayırova Ülkü Ocakları uyuşturucuya karşı başlattıkları mücadele kapsamında farkındalıklarını sürdürüyor.

“Maddeye değil vatanına ve milletine bağımlı ol.” diyerek konu ile ilgili açıklama yapan Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Türk, “Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendinin 2 yıl önce, "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" Sloganıyla başlattığı uyuşturucuya karşı savaş ilan ettik. Bu kapsamda birçok proje gerçekleştirerek, gençlerimize uyuşturucunun zararlarını anlatmaya çalışıyoruz. Bizler iyi biliyoruz ki “Bilinçli nesiller güvenli yarınlar” demektir. Bu sebeple gençlerimize her türlü desteği sağlayarak onların yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.