Türkav’dan Türkeş sergisi!

Gebze 09.04.2019 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Türkav’dan Türkeş sergisi!

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Gebze Şubesi tarafından, Ülkücü hareketin efsane lideri merhum Alparslan Türkeş için açık hava fotoğraf sergisi düzenlendi. TÜRKAV Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak ve yönetimi tarafından Gebze Kent Meydanı’nda açılan fotoğraf sergisine Ülkücülerin ve vatandaşların ilgisi yoğun olurken, AK Partililer de sergiyi inceledi. 4 Nisan 1997’de hayatını kaybeden merhum Türkeş için vefatının 22.Yılında anma programları gerçekleştirirken, sergini yanı sıra vatandaşlara lokma ikramı da yapıldı. ÖZOCAK TEŞEKKÜR ETTİ TÜRKAV Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak yaptığı değerlendirmede sergiyle ilgili, “Gerçekleştirdiğimiz açık hava fotoğraf sergimiz esnasında, daha önce duyurusunu yapıp sözünü verdiğimiz " kırmızı beyaz hafta sonu" etkinliğimiz çerçevesinde sergimize iştirakleri ile bizleri çok mutlu eden geleceğin milliyetçi Türkiye’sinin mimarlarının Türk bayraklarını takdim ettik. Yakın-uzak demeden bizleri yalnız bırakmayan, göz alıcı bir teveccüh ve ilgi ile sergimizin gerçekleşmesine vesile olan her bir katılımcıya şahsım ve TURKAV Gebze Yönetim Kurulum adına teşekkürü bir borç bilirim.”dedi.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Gebze Şubesi tarafından, Ülkücü hareketin efsane lideri merhum Alparslan Türkeş için açık hava fotoğraf sergisi düzenlendi. TÜRKAV Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak ve yönetimi tarafından Gebze Kent Meydanı’nda açılan fotoğraf sergisine Ülkücülerin ve vatandaşların ilgisi yoğun olurken, AK Partililer de sergiyi inceledi. 4 Nisan 1997’de hayatını kaybeden merhum Türkeş için vefatının 22.Yılında anma programları gerçekleştirirken, sergini yanı sıra vatandaşlara lokma ikramı da yapıldı.

ÖZOCAK TEŞEKKÜR ETTİ

TÜRKAV Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak yaptığı değerlendirmede sergiyle ilgili, “Gerçekleştirdiğimiz açık hava fotoğraf sergimiz esnasında, daha önce duyurusunu yapıp sözünü verdiğimiz " kırmızı beyaz hafta sonu" etkinliğimiz çerçevesinde sergimize iştirakleri ile bizleri çok mutlu eden geleceğin milliyetçi Türkiye’sinin mimarlarının Türk bayraklarını takdim ettik. Yakın-uzak demeden bizleri yalnız bırakmayan, göz alıcı bir teveccüh ve ilgi ile sergimizin gerçekleşmesine vesile olan her bir katılımcıya şahsım ve TURKAV Gebze Yönetim Kurulum adına teşekkürü bir borç bilirim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.