Türkeş dualarla anıldı!

Çayırova 05.04.2019 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Türkeş dualarla anıldı!

4 Nisan 1997 tarihinde hayatını kaybeden MHP’nin Kurucu Genel başkanı ve Ülkücü hareketin Lideri merhum Alparslan Türkeş için İlçe Teşkilatları mevlit programı gerçekleştirdi. Cumhur ittifakı, merhum Türkeş için hayır duada bulundu.

Ülkücü hareketin unutulmaz lideri, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 22.Yıl dönümünde dualarla anıldı. Merhum Türkeş için, MHP teşkilatları mevlit Programları düzenledi. Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Teşkilatlarında yapılan anma programları, Cumhur İttifakı’nı da bir araya getirdi. AK Parti İlçe Başkanları ve yeni seçilen Belediye başkanları da MHP Teşkilatlarının davetine icabet ederek, merhum Türkeş için dua ettiler. GEBZE’DE ANMA PROGRAMI MHP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından yapılan mevlit programına katılım yoğun oldu. Merhum  Alparslan Türkeş'in 22. Ölüm Yıldönümü nedeni ile İlçe teşkilatında Kuran-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi. Anma programına Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Türkav Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.     DARICA’DAKİ PROGRAMA BIYIK DA KATILDI MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın mevlit programı İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Cumhur ittifakı Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık da Ülkücüleri bu hüzünlü günlerinde yalnız bırakmayarak, İttifak hukukunun gereğini yerine getirdi. İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, ”Başbuğun ölüm yıldönümü ilçe başkanımızın Mevlüt okumasını gerçekleştirdik.  Meclis Üyemiz Fikret Ağababa kardeşimize de katılımından dolayı teşekkür ederiz.  Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık bey de mazbatasını aldılar ve mevklit programımıza konuk oldular. Kendisine de görevlerinde başarılar dileriz ve nazik ziyaretleri için de teşekkür ederiz.”dedi. ÇAYIROVA’DA MEVLİT OKUTTULAR MHP Çayırova İlçe Başkanlığı da merhum Türkeş için mevlit okutanlar arasında yer aldı. İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban yaptığı açıklama da, “MHP Çayırova Teşkilatı olarak 4 Nisan Bilge Kağan Türk Dünyasının Lideri Başbuğ Alparsan Türkeş Beyin vefatın 22 Seneyi devriyesi Münasebetiyle Kuran-i Kerim tilaveti okunarak, basta iki dünya serveri Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.s) ruhuna, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, Başbuğ Alparslan Türkeş ve tüm şehitlerimizin ruhlarına hediye ettik.”dedi.  
4 Nisan 1997 tarihinde hayatını kaybeden MHP’nin Kurucu Genel başkanı ve Ülkücü hareketin Lideri merhum Alparslan Türkeş için İlçe Teşkilatları mevlit programı gerçekleştirdi. Cumhur ittifakı, merhum Türkeş için hayır duada bulundu.

Ülkücü hareketin unutulmaz lideri, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 22.Yıl dönümünde dualarla anıldı. Merhum Türkeş için, MHP teşkilatları mevlit Programları düzenledi. Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Teşkilatlarında yapılan anma programları, Cumhur İttifakı’nı da bir araya getirdi. AK Parti İlçe Başkanları ve yeni seçilen Belediye başkanları da MHP Teşkilatlarının davetine icabet ederek, merhum Türkeş için dua ettiler.

GEBZE’DE ANMA PROGRAMI

MHP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından yapılan mevlit programına katılım yoğun oldu. Merhum  Alparslan Türkeş'in 22. Ölüm Yıldönümü nedeni ile İlçe teşkilatında Kuran-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi. Anma programına Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Türkav Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

 

 

DARICA’DAKİ PROGRAMA BIYIK DA KATILDI

MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın mevlit programı İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Cumhur ittifakı Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık da Ülkücüleri bu hüzünlü günlerinde yalnız bırakmayarak, İttifak hukukunun gereğini yerine getirdi. İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, ”Başbuğun ölüm yıldönümü ilçe başkanımızın Mevlüt okumasını gerçekleştirdik.  Meclis Üyemiz Fikret Ağababa kardeşimize de katılımından dolayı teşekkür ederiz.  Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık bey de mazbatasını aldılar ve mevklit programımıza konuk oldular. Kendisine de görevlerinde başarılar dileriz ve nazik ziyaretleri için de teşekkür ederiz.”dedi.

ÇAYIROVA’DA MEVLİT OKUTTULAR

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı da merhum Türkeş için mevlit okutanlar arasında yer aldı. İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban yaptığı açıklama da, “MHP Çayırova Teşkilatı olarak 4 Nisan Bilge Kağan Türk Dünyasının Lideri Başbuğ Alparsan Türkeş Beyin vefatın 22 Seneyi devriyesi Münasebetiyle Kuran-i Kerim tilaveti okunarak, basta iki dünya serveri Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.s) ruhuna, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, Başbuğ Alparslan Türkeş ve tüm şehitlerimizin ruhlarına hediye ettik.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.