Türkiye Bu Şenliği Konuşacak

Çayırova 06.03.2019 - 22:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Türkiye Bu Şenliği Konuşacak

Çayırova'da konuşlu Karadeniz Bölgesi il dernekleri bu yıl 3.sü düzenleneck olan Hamsi Şenliğinin tanıtımını gerçekleştirdi. Düzenlenen tanıtım toplantısında Belediye Başkanı Şevki Demirci dernek başkanlarını yalnız bırakmadı.

Çayırova Sosyal Tesisler'de düzenelenen Hamsi Şenliği 15-24 Mart arasında gerçekleşecek. Daha önce iki kere düzenlenen şenliğin bu yıl ki organizsayonuna ciddi bir hazırlık yapan Karadeniz Bölgesi il dernekleri ülkenin önde gelen sanatçılarını Çayırova halkı ile buluşturacaklar. Çayırova Belediyesi'nin hemen yanında düzenlenecek olan Hamsi Şenliği ilk gün Kura'an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak. Ayrıca 18 Mart Çanakakkale Zafer ve Şehitleri Anma haftası tarihlerinin de bu organizasyona rastlaması nedeniyle şenlik içinde de bu önemli tarihin anmasıda gerçekleşecek. Karadeniz yöresinin bir çok yemeği, folkolü ve kültürel özellikleri bu şenlik içinde Çayırova Halkının beğenisine sunulacak. DEMİRCİ TEŞEKKÜR ETTİ Karadeniz Bölgesi İl Derneklerinin yaptığı organizasyon tanıtımına katılan Belediye Başkanı şevki Demirci 5 yıl boyunca ilçe halkına verilen hizmetlerde kendisine destek olan derneklere de teşekkür etti. Başkan Demirci konuşmasında, "5 yıl boyunca Çayırova'ya önemli hizmetler sunduk. Bu hizmetleri ben kendi cebimden yapmadım. İlçe halkının vergileri ile yapıldı. Ayrıca çok destek gördüm. Başta derneklerimiz olmak üzere Çayırova Halkı hep beni bağrıma bastı. Hepsinden Alah razı olsun. Düzenleyecekleri Hamsi Şenliği için şimdiden kendilerine başarılar diliyorum. Eğlenceli bir 9 gün Çayırovalıları bekliyor. Bu vesile ile ilçemizdeki tüm derneklerim,izn yöneticlerinde de helallik istiyorum."dedi.
Çayırova'da konuşlu Karadeniz Bölgesi il dernekleri bu yıl 3.sü düzenleneck olan Hamsi Şenliğinin tanıtımını gerçekleştirdi. Düzenlenen tanıtım toplantısında Belediye Başkanı Şevki Demirci dernek başkanlarını yalnız bırakmadı.

Çayırova Sosyal Tesisler'de düzenelenen Hamsi Şenliği 15-24 Mart arasında gerçekleşecek. Daha önce iki kere düzenlenen şenliğin bu yıl ki organizsayonuna ciddi bir hazırlık yapan Karadeniz Bölgesi il dernekleri ülkenin önde gelen sanatçılarını Çayırova halkı ile buluşturacaklar. Çayırova Belediyesi'nin hemen yanında düzenlenecek olan Hamsi Şenliği ilk gün Kura'an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak. Ayrıca 18 Mart Çanakakkale Zafer ve Şehitleri Anma haftası tarihlerinin de bu organizasyona rastlaması nedeniyle şenlik içinde de bu önemli tarihin anmasıda gerçekleşecek. Karadeniz yöresinin bir çok yemeği, folkolü ve kültürel özellikleri bu şenlik içinde Çayırova Halkının beğenisine sunulacak.


DEMİRCİ TEŞEKKÜR ETTİ
Karadeniz Bölgesi İl Derneklerinin yaptığı organizasyon tanıtımına katılan Belediye Başkanı şevki Demirci 5 yıl boyunca ilçe halkına verilen hizmetlerde kendisine destek olan derneklere de teşekkür etti. Başkan Demirci konuşmasında, "5 yıl boyunca Çayırova'ya önemli hizmetler sunduk. Bu hizmetleri ben kendi cebimden yapmadım. İlçe halkının vergileri ile yapıldı. Ayrıca çok destek gördüm. Başta derneklerimiz olmak üzere Çayırova Halkı hep beni bağrıma bastı. Hepsinden Alah razı olsun. Düzenleyecekleri Hamsi Şenliği için şimdiden kendilerine başarılar diliyorum. Eğlenceli bir 9 gün Çayırovalıları bekliyor. Bu vesile ile ilçemizdeki tüm derneklerim,izn yöneticlerinde de helallik istiyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.