19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türkiye büyürse, Ortadoğu’daki plânları suya düşer

Dilovası 03.11.2017 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Türkiye büyürse, Ortadoğu’daki plânları suya düşer

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatını makamında ağırlayan Karaosmanoğlu, 15 yıldır diz çöktürülemeyen AK Parti teşkilatlarının bundan sonra da üstüne düşen görevi layıkıyla yerine getireceğini vurguladı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimini makamında ağırladı. Girilen her seçimden tüm şer odakları ve art niyetlilere rağmen AK Parti’nin başarılı sonuçlarla çıktığını ifade eden Karaosmanoğlu, bundan sonra izlenecek yol haritası üzerinde Dilovası teşkilatıyla değerlendirmeler yaptı. 15 yıldır diz çöktürülemeyen AK Parti teşkilatının bundan sonra da üstüne düşen görevi birlik ve beraberlik içinde yapacağını ifade etti. “TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR” Parti içi danışma mekanizmalarını işletmeyen partilerin erimeye ya da yok olmaya mahkûm olduğunu da sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, “Her daim danışmak, tartışmak, yol bulmak ya da yeni bir yol çizmek gerekmektedir. Bizlerde bugün bunun için bir araya geliyoruz. Bu günlerde etrafımızda öyle bir kazan kaynıyor ki, içinde kan, gözyaşı, kurşun, kin, nefret ve zehir saçan diller kaynıyor. O diller ki sadece bölgemizin değil, dünyanın da dirliğini bütünlüğünü bozmak için konuşuyor. Kin kusuyor, halkı kışkırtıyor. Dış güçler, büyüyen Türkiye’nin önünü kesmek, ülkemizi gölgede bırakmak istiyorlar. Çünkü Türkiye büyürse, Ortadoğu’daki plânları suya düşer” diye konuştu. “BİZİM TEK İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLETTİR” Türkiye’nin geleceğini terörle karartacaklarını sananların olduğunu belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Onlara tarihi hatırlatmakta fayda var. Bir Fatih’i, bir Yavuz’u, bir Kanuni’yi, bir Yıldırım Beyazıt’ı hatırlatmakta fayda var. 600 yıl dünyaya hükmetmiş bir devletin torunları olduğumuzu, iki çapulcuya pabuç bırakmayacağımızı göstermekte fayda var. Sözün özü biz millet olarak sorunlarımızı demokratik yollarda çözmenin gayreti içindeyiz. Bizim tek işimiz hizmet, gücümüz millettir” ifadelerini sarf etti. “HER ŞEY MİLLET VE DEVLETİN BEKASI İÇİN” Her daim halka hizmeti Hakk’a hizmet gören AK Parti kadrolarını kimsenin yıkamayacağını da söyleyen Karaosmanoğlu, “Geçtiğimiz aylarda yaptığımız kongre ruhumuzu tazelemek, yenilenmek içindi. Bizim partide eski yeni kavramı olmaz. Bu davada herkes gönüllü çalışır. Öyle olmasa, bu denli başarılı olup Türkiye’yi bu konuma getirebilir miydik? Hedefimiz büyük. Yeni ve büyük Türkiye için gerekirse yeni bir yol da buluruz, yeni bir yol da açarız. Bu uğurda canımızı da seve seve veririz. Her şey millet ve devletin bekası için. Son olarak bir kez daha Dilovası teşkilatımıza bu kutlu yolda başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatını makamında ağırlayan Karaosmanoğlu, 15 yıldır diz çöktürülemeyen AK Parti teşkilatlarının bundan sonra da üstüne düşen görevi layıkıyla yerine getireceğini vurguladı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimini makamında ağırladı. Girilen her seçimden tüm şer odakları ve art niyetlilere rağmen AK Parti’nin başarılı sonuçlarla çıktığını ifade eden Karaosmanoğlu, bundan sonra izlenecek yol haritası üzerinde Dilovası teşkilatıyla değerlendirmeler yaptı. 15 yıldır diz çöktürülemeyen AK Parti teşkilatının bundan sonra da üstüne düşen görevi birlik ve beraberlik içinde yapacağını ifade etti.

“TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR”

Parti içi danışma mekanizmalarını işletmeyen partilerin erimeye ya da yok olmaya mahkûm olduğunu da sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, “Her daim danışmak, tartışmak, yol bulmak ya da yeni bir yol çizmek gerekmektedir. Bizlerde bugün bunun için bir araya geliyoruz. Bu günlerde etrafımızda öyle bir kazan kaynıyor ki, içinde kan, gözyaşı, kurşun, kin, nefret ve zehir saçan diller kaynıyor. O diller ki sadece bölgemizin değil, dünyanın da dirliğini bütünlüğünü bozmak için konuşuyor. Kin kusuyor, halkı kışkırtıyor. Dış güçler, büyüyen Türkiye’nin önünü kesmek, ülkemizi gölgede bırakmak istiyorlar. Çünkü Türkiye büyürse, Ortadoğu’daki plânları suya düşer” diye konuştu.

“BİZİM TEK İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLETTİR”

Türkiye’nin geleceğini terörle karartacaklarını sananların olduğunu belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Onlara tarihi hatırlatmakta fayda var. Bir Fatih’i, bir Yavuz’u, bir Kanuni’yi, bir Yıldırım Beyazıt’ı hatırlatmakta fayda var. 600 yıl dünyaya hükmetmiş bir devletin torunları olduğumuzu, iki çapulcuya pabuç bırakmayacağımızı göstermekte fayda var. Sözün özü biz millet olarak sorunlarımızı demokratik yollarda çözmenin gayreti içindeyiz. Bizim tek işimiz hizmet, gücümüz millettir” ifadelerini sarf etti.

“HER ŞEY MİLLET VE DEVLETİN BEKASI İÇİN”

Her daim halka hizmeti Hakk’a hizmet gören AK Parti kadrolarını kimsenin yıkamayacağını da söyleyen Karaosmanoğlu, “Geçtiğimiz aylarda yaptığımız kongre ruhumuzu tazelemek, yenilenmek içindi. Bizim partide eski yeni kavramı olmaz. Bu davada herkes gönüllü çalışır. Öyle olmasa, bu denli başarılı olup Türkiye’yi bu konuma getirebilir miydik? Hedefimiz büyük. Yeni ve büyük Türkiye için gerekirse yeni bir yol da buluruz, yeni bir yol da açarız. Bu uğurda canımızı da seve seve veririz. Her şey millet ve devletin bekası için. Son olarak bir kez daha Dilovası teşkilatımıza bu kutlu yolda başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.