Türkiye Darıca’yı örnek alıyor

Darıca 20.08.2020 - 21:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkiye Darıca’yı örnek alıyor

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu ve beraberindeki ekip, Keşan’a yapılacak Kent Ormanı projesinde fikir edinmek için darıca Millet Bahçesi’ni inceledi. Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, Belediye Meclis Üyesi Sema Kılıç ve birim müdürleri Darıca’ya gelerek, Keşan’a yapılacak Kent Ormanı projesi için Darıca Millet Bahçesi’ni inceledi. Keşan’dan gelen belediye başkan yardımcısı ve beraberindeki ekibe Darıca Belediyesi Başkan Vekili Halil İbrahim Kocagöz ve Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan eşlik etti. DARICA İYİ BİR ÖRNEK Keşan’ın nefes alacağı 600 dönümlük kent ormanı için Keşan’dan Darıca’ya gelerek Darıca Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunan Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, “Hemşehrilerimize ve bölge halkımıza en iyiyi hazırlamak ve sunmak için yollardayız. Keşan’ımıza kazandıracağımız kent ormanı ile ilgili iyi örnekleri teknik ekiplerimizle yerinde inceliyoruz, şehrimizi daha güzel günlere hazırlıyoruz. Keşan'ımıza kazandıracağımız ve doğayla iç içe şekilde hazırlayacağımız Kent Ormanımız ile hemşehrilerimize hem nefes aldıracak hem de ailece çok keyifli ve huzurlu zamanlar geçirmelerini sağlayacağız. Söz veriyoruz” dedi. ONUR VERİCİ Keşan’dan gelen belediye başkan yardımcısı ve beraberindeki ekibi ağırlayan Darıca Belediyesi Başkan Vekili Halil İbrahim Kocagöz ise, “Keşan’a yapılacak 600 dönümlük Kent Ormanı için fikir alışverişinde bulunmak üzere Darıca’yı tercih eden belediye ekibimize teşekkür ederiz. Darıca bu konuda nadir örneklerden biri. Sadece Kocaeli’nin değil, tüm Marmara Bölgesi’nin gözdesi olan, birçok ilden ziyaretçi ağırlayan Darıcamızın diğer şehirlere örnek olması bizim için onur verici bir durum” diye konuştu. ÖRNEKLERİ İNCELEYEREK MODEL EDİNECEĞİZ Kent ormanı hakkında açıklamalarda bulunan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Keşanlılara büyük bir armağan olarak hazırlayacağımız Kent Ormanı için en güzel örnekleri incelemek üzere belediye ekibimiz Darıca’ya gitti. İnsanlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenebilecekleri, içerisinde bisiklet sahalarının ve yürüyüş yollarının bulunduğu geniş bir rekreasyon alanını hayata geçirmek için bölgemizin güzel örneklerinden olan Darıca’da birçok not alındı. Vatandaşımızın sporunu ve pikniğini yaptığı, ailesiyle birlikte huzur bulduğu müthiş güzellikte bir yer oluşturma çabasındayız. Bunun için de güzel örnekleri inceleyerek model edinmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.  

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu ve beraberindeki ekip, Keşan’a yapılacak Kent Ormanı projesinde fikir edinmek için darıca Millet Bahçesi’ni inceledi.

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, Belediye Meclis Üyesi Sema Kılıç ve birim müdürleri Darıca’ya gelerek, Keşan’a yapılacak Kent Ormanı projesi için Darıca Millet Bahçesi’ni inceledi. Keşan’dan gelen belediye başkan yardımcısı ve beraberindeki ekibe Darıca Belediyesi Başkan Vekili Halil İbrahim Kocagöz ve Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan eşlik etti.

DARICA İYİ BİR ÖRNEK

Keşan’ın nefes alacağı 600 dönümlük kent ormanı için Keşan’dan Darıca’ya gelerek Darıca Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunan Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, “Hemşehrilerimize ve bölge halkımıza en iyiyi hazırlamak ve sunmak için yollardayız. Keşan’ımıza kazandıracağımız kent ormanı ile ilgili iyi örnekleri teknik ekiplerimizle yerinde inceliyoruz, şehrimizi daha güzel günlere hazırlıyoruz. Keşan'ımıza kazandıracağımız ve doğayla iç içe şekilde hazırlayacağımız Kent Ormanımız ile hemşehrilerimize hem nefes aldıracak hem de ailece çok keyifli ve huzurlu zamanlar geçirmelerini sağlayacağız. Söz veriyoruz” dedi.

ONUR VERİCİ

Keşan’dan gelen belediye başkan yardımcısı ve beraberindeki ekibi ağırlayan Darıca Belediyesi Başkan Vekili Halil İbrahim Kocagöz ise, “Keşan’a yapılacak 600 dönümlük Kent Ormanı için fikir alışverişinde bulunmak üzere Darıca’yı tercih eden belediye ekibimize teşekkür ederiz. Darıca bu konuda nadir örneklerden biri. Sadece Kocaeli’nin değil, tüm Marmara Bölgesi’nin gözdesi olan, birçok ilden ziyaretçi ağırlayan Darıcamızın diğer şehirlere örnek olması bizim için onur verici bir durum” diye konuştu.

ÖRNEKLERİ İNCELEYEREK MODEL EDİNECEĞİZ

Kent ormanı hakkında açıklamalarda bulunan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Keşanlılara büyük bir armağan olarak hazırlayacağımız Kent Ormanı için en güzel örnekleri incelemek üzere belediye ekibimiz Darıca’ya gitti. İnsanlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenebilecekleri, içerisinde bisiklet sahalarının ve yürüyüş yollarının bulunduğu geniş bir rekreasyon alanını hayata geçirmek için bölgemizin güzel örneklerinden olan Darıca’da birçok not alındı. Vatandaşımızın sporunu ve pikniğini yaptığı, ailesiyle birlikte huzur bulduğu müthiş güzellikte bir yer oluşturma çabasındayız. Bunun için de güzel örnekleri inceleyerek model edinmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.