Türkiye'de Domuz Gribinden ölenlerin sayısı artıyor

06.01.2016 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Türkiye'de Domuz Gribinden ölenlerin sayısı artıyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, domuz gribinden dün itibariyle 8 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. ARALARINDA HAMİLE KADIN DA VAR Meclis Genel Kurulu'nda milletvekillerinin sözlü soru önergelerini cevaplayan Müezzinoğlu, "Bugün itibarıyla H1N1 virüsü teşhisi konularak kaybettiğimiz vaka sayımız 8. Bunların 6 tanesi kronik hastalığı olan veya 65 yaşın üzerindeki hastalarımız, yani immün sistemi zayıf, direnci düşük veya kronik bir hastalığı olan 6 vakamız; 1 tanesi hamile, gebe bir annemiz, diğeri herhangi bir sağlık sorunu olmayan bir vatandaşımız" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, domuz gribinden dün itibariyle 8 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

ARALARINDA HAMİLE KADIN DA VAR

Meclis Genel Kurulu'nda milletvekillerinin sözlü soru önergelerini cevaplayan Müezzinoğlu, "Bugün itibarıyla H1N1 virüsü teşhisi konularak kaybettiğimiz vaka sayımız 8. Bunların 6 tanesi kronik hastalığı olan veya 65 yaşın üzerindeki hastalarımız, yani immün sistemi zayıf, direnci düşük veya kronik bir hastalığı olan 6 vakamız; 1 tanesi hamile, gebe bir annemiz, diğeri herhangi bir sağlık sorunu olmayan bir vatandaşımız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.