TÜRKİYE'DE İLK 16'da

Gebze 16.09.2017 - 08:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜRKİYE'DE İLK 16'da

Üyelerine yönelik çalışmalar, eğitim ve girişimci yetiştirme faaliyetleriyle diğer Oda ve Borsalar arasında öncü rol üstlenen Gebze Ticaret Odası ve Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in, bölgenin  tarihi, turistik ve kültürel değerleriyle anılmasına ilişkin çabaları ve bölgenin doğal güzelliklerinin uygun olan her ortamda anlatılması  sonucunda Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı’nın, Hürriyet Gazetesi Kelebek ekinde de “Sonbahar Yürüyüş Rotaları” arasında gösterilerek, bölgemizin doğal güzellikleriyle turizm alanında da kendisinden söz ettirmesi, sahip olduğumuz değerlerimizi bir daha hatırlatarak, gözler önüne getirdi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nail Çiler’in, bölgenin, ülke ekonomisine sağladığı katkı yanında tarihi, doğal ve kültürel değerlerini de ön plana çıkararak tanıtma gayretleriyle, Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı’nın, ulusal basınımızda tavsiye edilen 6 adet “Sonbahar Yürüyüş Rotası” arasında gösterilmesi, Odamızda sevinçle karşılandı. Konu hakkında açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, bölgenin bu tarz bir haberle ulusal basında yer almasının memnuniyet verici olduğunu dile getirerek, bütünsel kalkınma yolunda sahip olduğumuz değerleri koruyarak, nesilden nesile aktarılmasının çok önemli olduğuna dikkat çekerken, Oda olarak bölgenin tarihi, kültürel, turistik ve doğal güzelliklerini anlatmaya, tanıtmaya ve bilinirliklerini arttırmaya yönelik faaliyetlere, seve seve devam edeceklerini ifade etti.

Üyelerine yönelik çalışmalar, eğitim ve girişimci yetiştirme faaliyetleriyle diğer Oda ve Borsalar arasında öncü rol üstlenen Gebze Ticaret Odası ve Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in, bölgenin  tarihi, turistik ve kültürel değerleriyle anılmasına ilişkin çabaları ve bölgenin doğal güzelliklerinin uygun olan her ortamda anlatılması  sonucunda Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı’nın, Hürriyet Gazetesi Kelebek ekinde de “Sonbahar Yürüyüş Rotaları” arasında gösterilerek, bölgemizin doğal güzellikleriyle turizm alanında da kendisinden söz ettirmesi, sahip olduğumuz değerlerimizi bir daha hatırlatarak, gözler önüne getirdi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nail Çiler’in, bölgenin, ülke ekonomisine sağladığı katkı yanında tarihi, doğal ve kültürel değerlerini de ön plana çıkararak tanıtma gayretleriyle, Gebze Ballıkayalar Tabiat Parkı’nın, ulusal basınımızda tavsiye edilen 6 adet “Sonbahar Yürüyüş Rotası” arasında gösterilmesi, Odamızda sevinçle karşılandı.

Konu hakkında açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, bölgenin bu tarz bir haberle ulusal basında yer almasının memnuniyet verici olduğunu dile getirerek, bütünsel kalkınma yolunda sahip olduğumuz değerleri koruyarak, nesilden nesile aktarılmasının çok önemli olduğuna dikkat çekerken, Oda olarak bölgenin tarihi, kültürel, turistik ve doğal güzelliklerini anlatmaya, tanıtmaya ve bilinirliklerini arttırmaya yönelik faaliyetlere, seve seve devam edeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.