Türkiye’deki tek merkez Gebze’de

Gebze 30.09.2019 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkiye’deki tek merkez Gebze’de

Türkiye’nin tek şanzıman test merkezi olan TÜBİTAK MAM, HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozkurt’a Motor Mükemmeliyet Merkezi tanıttı. HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozkurt, Yükleyici Mühendislik Müdürü Ferhan Fıçıcı, Ar-Ge Teknik Destek Yöneticisi Aykut Dilden ve beraberindeki heyet TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’ni (MAM) ziyaret etti. Merkez Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Yerli üretim ve Milli teknolojinin ülkemiz için önemine bir kez daha vurgu yaparak sanayileşme seviyemizin yükselmesinin ülkemizin geleceği açısından yerli üretim yapan firmaların artması ve Dünya pazarında yeni markalarla yer almamızın elzem olduğunu belirtti. TÜRKİYE’DE TEK! İş Makinesi Sektöründe yerli ve milli marka olan HİDROMEK, güçlü tasarım ve Ar-Ge yapısıyla dünya devleri arasında rekabet ettiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozkurt, İş Makineleri alanında dünya pazarında 6, Türkiye’nin ise 60’ına sahip olduklarını belirtti. Türkiye’nin tek şanzıman test merkezi olan TÜBİTAK MAM Motor Mükemmeliyet Merkezi tanıtılarak bilgi aktarıldı. HABER: KÜBRA AKABALI      

Türkiye’nin tek şanzıman test merkezi olan TÜBİTAK MAM, HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozkurt’a Motor Mükemmeliyet Merkezi tanıttı. HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozkurt, Yükleyici Mühendislik Müdürü Ferhan Fıçıcı, Ar-Ge Teknik Destek Yöneticisi Aykut Dilden ve beraberindeki heyet TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’ni (MAM) ziyaret etti. Merkez Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Yerli üretim ve Milli teknolojinin ülkemiz için önemine bir kez daha vurgu yaparak sanayileşme seviyemizin yükselmesinin ülkemizin geleceği açısından yerli üretim yapan firmaların artması ve Dünya pazarında yeni markalarla yer almamızın elzem olduğunu belirtti.

TÜRKİYE’DE TEK!
İş Makinesi Sektöründe yerli ve milli marka olan HİDROMEK, güçlü tasarım ve Ar-Ge yapısıyla dünya devleri arasında rekabet ettiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozkurt, İş Makineleri alanında dünya pazarında 6, Türkiye’nin ise 60’ına sahip olduklarını belirtti. Türkiye’nin tek şanzıman test merkezi olan TÜBİTAK MAM Motor Mükemmeliyet Merkezi tanıtılarak bilgi aktarıldı.

HABER: KÜBRA AKABALI

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.