Türkiye’den AB’ye ‘Doğu Akdeniz’ yanıtı

Gündem 15.08.2020 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkiye’den AB’ye ‘Doğu Akdeniz’ yanıtı

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, AB'nin Doğu Akdeniz konusunda yaptığı diyalog çağrısına yanıt verildi. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, AB'nin Doğu Akdeniz konusunda yaptığı diyalog çağrısına yanıt verildi. Dışişleri’nin Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: * Türkiye diyalog ve müzakereden yanadır. Meşru hak ve çıkarlarını korumakta kararlıdır. * AB'nin çağrısı Türkiye'ye değil, Doğu Akdeniz'de tek taraflı ve kışkırtıcı adım atanlara ve Türkiye'nin ve Kıbrıs Türklerinin hak ve çıkarlarına saygı göstermeyenlere yönelik olmalıdır.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, AB'nin Doğu Akdeniz konusunda yaptığı diyalog çağrısına yanıt verildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, AB'nin Doğu Akdeniz konusunda yaptığı diyalog çağrısına yanıt verildi. Dışişleri’nin Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

* Türkiye diyalog ve müzakereden yanadır. Meşru hak ve çıkarlarını korumakta kararlıdır.

* AB'nin çağrısı Türkiye'ye değil, Doğu Akdeniz'de tek taraflı ve kışkırtıcı adım atanlara ve Türkiye'nin ve Kıbrıs Türklerinin hak ve çıkarlarına saygı göstermeyenlere yönelik olmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.