GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Türkiye kadın mezarlığı oldu çıktı!

Gündem 03.08.2020 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkiye kadın mezarlığı oldu çıktı!

BİR KADIN CİNAYETİ DAHA

Antalya'da Gökhan Ç.'nin (31), "Düştü" dediği sevgilisi Hatice Şimşek'i (30) döverek öldürdüğü ortaya çıktı. Polisleri görünce ağlayan Gökhan Ç., gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadesinde cinayeti itiraf ederek, "Alkollüydük. Gece kavga ettik, dövdüm. Uyandığımda öldüğünü fark ettim" dedi. Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Konuksever Mahallesi’nde yaşayan Gökhan Ç., dün saat 15.30 sıralarında polisi arayarak, sevgilisi Hatice Şimşek’in evde hareketsiz yattığını bildirdi. Ekiplerin yaptığı incelemede vücudunda morluklar olduğu tespit edilen Şimşek’in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp’a gönderildi. Polislerin incelemesi sürerken, Gökhan Ç., Şimşek ile birlikte yaşadığı evin balkonunda gözyaşı döktü. RESMEN SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI Apartman sakinleri ise gece boyu çiftin evinden kavga sesleri geldiğini, polise ihbarda bulunduklarını anlatarak, “Her ihbardan sonra gelen ekipler, Hatice Şimşek’in şikayetçi olmaması üzerine geri gitmek zorunda kaldı” iddiasında bulundu. Önce “Alkollüydük, düştü” iddiasında bulunan Gökhan Ç.’nin sık sık ellerini birbirine bağlaması üzerine olay yerindeki Cumhuriyet Savcısı ve cinayet büro ekipleri sakladığı kollarındaki izleri sordu. Şüphe üzerine gözaltına alınan zanlının poliste 11 suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. İTİRAF ETMEK ZORUNDA KALDI Polisteki ifadesinde cinayeti itiraf eden Gökhan Ç.’nin “Alkollüydük. Gece kavga ettik, dövdüm. Uyandığımda hareketsiz yattığını ve öldüğünü fark ettim. Bir yakınımı aradım. Ondan sonra da polisi aradım” dediği öğrenildi. Gökhan Ç.’nin Hatice Şimşek’e daha önce de şiddet uyguladığı ortaya çıktı.
BİR KADIN CİNAYETİ DAHA

Antalya'da Gökhan Ç.'nin (31), "Düştü" dediği sevgilisi Hatice Şimşek'i (30) döverek öldürdüğü ortaya çıktı. Polisleri görünce ağlayan Gökhan Ç., gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadesinde cinayeti itiraf ederek, "Alkollüydük. Gece kavga ettik, dövdüm. Uyandığımda öldüğünü fark ettim" dedi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Konuksever Mahallesi’nde yaşayan Gökhan Ç., dün saat 15.30 sıralarında polisi arayarak, sevgilisi Hatice Şimşek’in evde hareketsiz yattığını bildirdi. Ekiplerin yaptığı incelemede vücudunda morluklar olduğu tespit edilen Şimşek’in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp’a gönderildi. Polislerin incelemesi sürerken, Gökhan Ç., Şimşek ile birlikte yaşadığı evin balkonunda gözyaşı döktü.

RESMEN SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Apartman sakinleri ise gece boyu çiftin evinden kavga sesleri geldiğini, polise ihbarda bulunduklarını anlatarak, “Her ihbardan sonra gelen ekipler, Hatice Şimşek’in şikayetçi olmaması üzerine geri gitmek zorunda kaldı” iddiasında bulundu. Önce “Alkollüydük, düştü” iddiasında bulunan Gökhan Ç.’nin sık sık ellerini birbirine bağlaması üzerine olay yerindeki Cumhuriyet Savcısı ve cinayet büro ekipleri sakladığı kollarındaki izleri sordu. Şüphe üzerine gözaltına alınan zanlının poliste 11 suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

İTİRAF ETMEK ZORUNDA KALDI

Polisteki ifadesinde cinayeti itiraf eden Gökhan Ç.’nin “Alkollüydük. Gece kavga ettik, dövdüm. Uyandığımda hareketsiz yattığını ve öldüğünü fark ettim. Bir yakınımı aradım. Ondan sonra da polisi aradım” dediği öğrenildi. Gökhan Ç.’nin Hatice Şimşek’e daha önce de şiddet uyguladığı ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.