Türkiye’nin 1 numarası Gebze’de!

Gebze 22.06.2020 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkiye’nin 1 numarası Gebze’de!

Bizim Emlak GYO, emlak, gayrimenkul ve inşaat sektöründeki farklı konseptiyle Türkiye’de bir ilk olma özelliğiyle Gebze’de hizmete girdi. 2017-18 sezonunda Gebzespor’da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Servet Sezgeko’nun aile şirketi olma özelliği taşıyan Bizim Emlak GYO, bu örnek projeyi hayata geçiren Gökmen Sezgeko’nun yönetim kurulu başkanlığında yatırım ortaklığından bireysel yatırıma kadar bulunmaz hizmetler sunuyor. Kurumsal kimliği ile ön plana çıkan Bizim Emlak GYO, ‘çözüm odaklı’ hizmetiyle deyim yerindeyse A’dan Z’ye her konuda yatırımcılarına kolaylık sağlıyor. YUSUF ÖZTÜRK’Ü AĞIRLADILAR Mimar Sinan Mah.Yeni Bağdat Cad. No:127 Gebze/Kocaeli adresindeki şık plazasıyla göz kamaştıran Bizim Emlak GYO, bugün Gebzespor’un efsane başkanı Yusuf Öztürk’ü konuk etti. Öztürk başkanlığında şampiyonlukla taçlandırılan 2017-18 sezonunda Gebzespor’da alt yapıdan sorumlu yönetici olarak görev yapan Servet Sezgeko, yeni iş yerlerini Öztürk’e tanıtarak projeleri hakkında bilgilendirme yaptı.  Öztürk de Sezgeko nezdinde tüm Bizim Emlak GYO ekibine başarı temennisinde bulunarak ‘hayırlı olsun’ dedi.  

Bizim Emlak GYO, emlak, gayrimenkul ve inşaat sektöründeki farklı konseptiyle Türkiye’de bir ilk olma özelliğiyle Gebze’de hizmete girdi. 2017-18 sezonunda Gebzespor’da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Servet Sezgeko’nun aile şirketi olma özelliği taşıyan Bizim Emlak GYO, bu örnek projeyi hayata geçiren Gökmen Sezgeko’nun yönetim kurulu başkanlığında yatırım ortaklığından bireysel yatırıma kadar bulunmaz hizmetler sunuyor. Kurumsal kimliği ile ön plana çıkan Bizim Emlak GYO, ‘çözüm odaklı’ hizmetiyle deyim yerindeyse A’dan Z’ye her konuda yatırımcılarına kolaylık sağlıyor.

YUSUF ÖZTÜRK’Ü AĞIRLADILAR

Mimar Sinan Mah.Yeni Bağdat Cad. No:127 Gebze/Kocaeli adresindeki şık plazasıyla göz kamaştıran Bizim Emlak GYO, bugün Gebzespor’un efsane başkanı Yusuf Öztürk’ü konuk etti. Öztürk başkanlığında şampiyonlukla taçlandırılan 2017-18 sezonunda Gebzespor’da alt yapıdan sorumlu yönetici olarak görev yapan Servet Sezgeko, yeni iş yerlerini Öztürk’e tanıtarak projeleri hakkında bilgilendirme yaptı.  Öztürk de Sezgeko nezdinde tüm Bizim Emlak GYO ekibine başarı temennisinde bulunarak ‘hayırlı olsun’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.