Türkiye'nin Gizemli Milyarderi Gebze'den...

Dilovası 02.03.2018 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Türkiye'nin Gizemli Milyarderi Gebze'den...

Eşinin ölümüyle 36 yaşında Diler Holding'in başına geçen Fatma Tuba Yazıcı, kısa sürede servetini katladı. Yazıcı, Forbes tarafından medyadan uzak durması sebebiyle "Gizemli Milyarder" olarak nitelendi.

Bu yıl 100. yılını kutlayan Forbes'in her yıl yaptığı "En Zengin 100 Türk" listesinin sonuçları açıklandı. 40 kişilik listede Murat Ülker 4,7 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer alırken, kamuoyunun pek de tanımadığı sürpriz isimler listeye girdi.Bunlardan en dikkat çekici isim "Gizemli Milyarder" başlığı ile Forbes'in kapağına taşıdığı Fatma Tuba Yazıcı oldu. 1,1 MİLYAR DOLAR SERVETİ VAR 1 milyar 100 milyon dolarlık serveti ile Türkiye'nin en zengin 100 kişi arasında 35. sırada olan Fatma Tuba Yazıcı- Diler Holding'in patroniçesi. Eşinin ölümüyle 36 yaşında Dilovası'nda Demir Çelik Şirketi, Hereke'de liman işletme şirketi bünyesinde olan Diler Holding'in başına geçen Fatma Tuba Yazıcı, bir anda milyarlara hükmeder oldu. Başarılı bir iş kadını olan Fatma Tuba Yazıcı, servetini kısa sürede katladı. En zenginler listesine giren Fatma Tuba Yazıcı, Forbes tarafından medyadan uzak durması sebebiyle 'gizemli milyarder' olarak nitelendi.
Eşinin ölümüyle 36 yaşında Diler Holding'in başına geçen Fatma Tuba Yazıcı, kısa sürede servetini katladı. Yazıcı, Forbes tarafından medyadan uzak durması sebebiyle "Gizemli Milyarder" olarak nitelendi.

Bu yıl 100. yılını kutlayan Forbes'in her yıl yaptığı "En Zengin 100 Türk" listesinin sonuçları açıklandı. 40 kişilik listede Murat Ülker 4,7 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer alırken, kamuoyunun pek de tanımadığı sürpriz isimler listeye girdi.Bunlardan en dikkat çekici isim "Gizemli Milyarder" başlığı ile Forbes'in kapağına taşıdığı Fatma Tuba Yazıcı oldu.

1,1 MİLYAR DOLAR SERVETİ VAR

1 milyar 100 milyon dolarlık serveti ile Türkiye'nin en zengin 100 kişi arasında 35. sırada olan Fatma Tuba Yazıcı- Diler Holding'in patroniçesi. Eşinin ölümüyle 36 yaşında Dilovası'nda Demir Çelik Şirketi, Hereke'de liman işletme şirketi bünyesinde olan Diler Holding'in başına geçen Fatma Tuba Yazıcı, bir anda milyarlara hükmeder oldu. Başarılı bir iş kadını olan Fatma Tuba Yazıcı, servetini kısa sürede katladı. En zenginler listesine giren Fatma Tuba Yazıcı, Forbes tarafından medyadan uzak durması sebebiyle 'gizemli milyarder' olarak nitelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.