GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Türkiye’nin otomobili tescillendi

Gündem 29.06.2020 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkiye’nin otomobili tescillendi

Türkiye'nin 60 yıllık hayalini gerçeğe dönüştürme hedefiyle prototipi tanıtılan 'Türkiye'nin Otomobili'nin SUV ve Sedan tasarımları Avrupa Birliği'nden sonra Çin Patent Kurumu tarafından da TOGG adına tescillendi. Gebze Bilişim Vadisi’nde bulunan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) otomobillerinin SUV ve Sedan tasarımları, Çin Patent Kurumu tarafından TOGG adına tescillendi. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu'nun Twitter hesabından yapılan açıklamada, “SUV ve Sedan tasarımlarımız Avrupa Birliği'nden sonra şimdi de Çin Patent Kurumu tarafından TOGG adına tescillendi. Sırada yeni kıtalar var. #YeniLigeYolculuk kıtalar arası devam ediyor” ifadeleri kullanıldı. PATENT ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLÜYOR Ülkenin vizyon projesi olarak 27 Aralık 2019'da Gebze Bilişim Vadisi’nde tanıtılan ve 2022 sonunda ilk araçlarının seri üretimden çıkarılması planlanan ‘Türkiye'nin Otomobili’nde patent çalışmaları yürütülüyor. TOGG'un otomobillerinin iç ve dış tasarımları, nisan ayında Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Hakları Ofisi tarafından tescil edilmişti.

Türkiye'nin 60 yıllık hayalini gerçeğe dönüştürme hedefiyle prototipi tanıtılan 'Türkiye'nin Otomobili'nin SUV ve Sedan tasarımları Avrupa Birliği'nden sonra Çin Patent Kurumu tarafından da TOGG adına tescillendi.

Gebze Bilişim Vadisi’nde bulunan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) otomobillerinin SUV ve Sedan tasarımları, Çin Patent Kurumu tarafından TOGG adına tescillendi. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu'nun Twitter hesabından yapılan açıklamada, “SUV ve Sedan tasarımlarımız Avrupa Birliği'nden sonra şimdi de Çin Patent Kurumu tarafından TOGG adına tescillendi. Sırada yeni kıtalar var. #YeniLigeYolculuk kıtalar arası devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.

PATENT ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLÜYOR

Ülkenin vizyon projesi olarak 27 Aralık 2019'da Gebze Bilişim Vadisi’nde tanıtılan ve 2022 sonunda ilk araçlarının seri üretimden çıkarılması planlanan ‘Türkiye'nin Otomobili’nde patent çalışmaları yürütülüyor. TOGG'un otomobillerinin iç ve dış tasarımları, nisan ayında Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Hakları Ofisi tarafından tescil edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.