TÜRKİYE'NİN ÜNLÜ YÜZME ANTRENÖRÜ DARICA'DA....

Spor 15.06.2017 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TÜRKİYE'NİN ÜNLÜ YÜZME ANTRENÖRÜ DARICA'DA....

Milli Yüzme Antrenörü Didem Uras 2017 yaz döneminde zamanını, suyla tanışmak isteyen çocuklarımız ve suyla daha önce tanışmış ama yaşadığı bazı psikolojik sorunlar nedeniyle uzaklaşmak zorunda kalmış yetişkinlerimizin suya alıştırılması çalışmalarına ayırmak üzere Darıca’da… 1962 İstanbul doğumlu olan Antrenör Didem URAS, ilk, orta ve lise öğrenimini yine İstanbul’da tamamlamıştır. Didem URAS meslek hayatına 1981 yılında Galatasaray spor kulübünde başladı. Yılmaz ÖZÜAK ‘ın 2 sene yardımcı antrenörlüğünü yapan URAS 1983 yiıında Kınalıada Su Sporları Kulübünde antrenörlük yapmaya başladı. 7 Yıl sürdürdüğü bu görevde Laden ACARLI , Tolga ACARLI , Kutay DUMAN gibi milli rekortmen sporcuların antrenörlüğünü yaptı. Yine bu tarihlerde milli formayı giymeye hak kazandı. URAS, 1990 dan itibaren Moda deniz kulübü bünyesinde yüzme kursları, yaz okulları düzenlemeye başladı. 1992 Yıllında DAD Reklam Spor Hizmetleri LTD ŞTİ 'yi kurdu. Daha sonra Akıllı Balık adı altında faaliyetlerini sürdürecek olan şirketin genel müdürlüğünü yürütmeye başladı. 35 Yıldan fazla süredir 5 ile 70 yaşlar arasında bir çok insana yüzme öğreten Didem URAS 3.Kademe antrenör belgesine sahiptir. Yetiştirdiği birçok sporcudan sonra şimdide Darıca’lı çocuklarımız ve suyla ilgili sorun yaşayan yetişkinlerimiz için Darıca Bayramoğlu’nda Yeşil bir doğanın ortasında ve temiz havada konuşlanmış olan Cuci Otel bünyesinde, AKILLI BALIK Yaz Okulu (www.akillibalik.com) adı altında eğitimlerine başlayacaktır. Suyla tanışmak isteyen çocuklarımız için Temmuz ve Ağustos ayı boyunca 2 ayrı dönem şeklinde Yaz Okulu konseptinde YÜZME-CİMNASTİK Eğitsel oyunlar, yanısıra GÖRSEL SANATLAR (Ebru, Kil calışması, T-shirt boyama, Fingerpaint, stranç) faaaliyetlerine yer verecek olan Didem Uras, çocuklardan arta kalan zamanlarda ise Yetişkinler için faaliyetlerini sürdürecek.

Milli Yüzme Antrenörü Didem Uras 2017 yaz döneminde zamanını, suyla tanışmak isteyen çocuklarımız ve suyla daha önce tanışmış ama yaşadığı bazı psikolojik sorunlar nedeniyle uzaklaşmak zorunda kalmış yetişkinlerimizin suya alıştırılması çalışmalarına ayırmak üzere Darıca’da…

1962 İstanbul doğumlu olan Antrenör Didem URAS, ilk, orta ve lise öğrenimini yine İstanbul’da tamamlamıştır.

Didem URAS meslek hayatına 1981 yılında Galatasaray spor kulübünde başladı. Yılmaz ÖZÜAK ‘ın 2 sene yardımcı antrenörlüğünü yapan URAS 1983 yiıında Kınalıada Su Sporları Kulübünde antrenörlük yapmaya başladı. 7 Yıl sürdürdüğü bu görevde Laden ACARLI , Tolga ACARLI , Kutay DUMAN gibi milli rekortmen sporcuların antrenörlüğünü yaptı. Yine bu tarihlerde milli formayı giymeye hak kazandı.

URAS, 1990 dan itibaren Moda deniz kulübü bünyesinde yüzme kursları, yaz okulları düzenlemeye başladı. 1992 Yıllında DAD Reklam Spor Hizmetleri LTD ŞTİ 'yi kurdu. Daha sonra Akıllı Balık adı altında faaliyetlerini sürdürecek olan şirketin genel müdürlüğünü yürütmeye başladı.

35 Yıldan fazla süredir 5 ile 70 yaşlar arasında bir çok insana yüzme öğreten Didem URAS 3.Kademe antrenör belgesine sahiptir. Yetiştirdiği birçok sporcudan sonra şimdide Darıca’lı çocuklarımız ve suyla ilgili sorun yaşayan yetişkinlerimiz için Darıca Bayramoğlu’nda Yeşil bir doğanın ortasında ve temiz havada konuşlanmış olan Cuci Otel bünyesinde, AKILLI BALIK Yaz Okulu (www.akillibalik.com) adı altında eğitimlerine başlayacaktır. Suyla tanışmak isteyen çocuklarımız için Temmuz ve Ağustos ayı boyunca 2 ayrı dönem şeklinde Yaz Okulu konseptinde YÜZME-CİMNASTİK Eğitsel oyunlar, yanısıra GÖRSEL SANATLAR (Ebru, Kil calışması, T-shirt boyama, Fingerpaint, stranç) faaaliyetlerine yer verecek olan Didem Uras, çocuklardan arta kalan zamanlarda ise Yetişkinler için faaliyetlerini sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.