“Türkiye ve Kocaeli için hizmet ürettik”

Kocaeli 22.12.2018 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Türkiye ve Kocaeli için hizmet ürettik”

Başkan Karaosmanoğlu, Ağrılılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Acar ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ağrılılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Acar, Marmara Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyon Başkanı Mirza Mehmet Taşdemir ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Kocaeli’nin her noktasına ve herkese 2004 yılından itibaren hizmet ettiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Biz millete efendi değil, hizmetkâr olmak için çalıştık. Hakkari’den Edirne’ye, Sinop’tan Antalya’ya kadar her birimiz kardeşiz. Ülkemiz ve insanımız daha güzel bir yaşama kavuşması için birlikte çalışıyoruz” dedi.   “TÜRKİYE TÜM MAZLUM MİLLETLERİN UMUDUDUR” Aynı safta toplandığımız memleketin kıymetli insanları olarak tüm milletimiz için çaba sarf ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Tek kelimeyle memleket için, millet için, Türkiye ve Kocaeli için hizmet ürettik. Türkiye’yi 90’ların karanlığından çekip alan kadrolarla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde insanımızı mutlu etmek için çalıştık. Türkiye tüm mazlum milletlerin, tüm ümmetin de umududur” ifadelerini sarf etti.   “KOCAELİ’DEKİ İNSANIMIZIN EMRİNDE OLACAKTIR” Bu güzel ülkemizde yaşayan herkesin hayatını en güzel şekilde yaşamasının önemine de değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kentimiz, huzurun tesis olduğu Türkiye’nin güzel kentlerinden birisidir. Anadolu’nun tüm renklerini bünyesinde bulunan bu güzel kentimiz, daha güçlü Türkiye’nin oluşması içinde çalışmaktadır. Azimle, inançla, sabırla çalışan kadrolar her daim Kocaeli’de ki insanımızın emrinde olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı. Karaosmanoğlu ayrıca, Ağrılılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Acar ve beraberindeki heyete nazik ziyareti için teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.    
Başkan Karaosmanoğlu, Ağrılılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Acar ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ağrılılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Acar, Marmara Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyon Başkanı Mirza Mehmet Taşdemir ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Kocaeli’nin her noktasına ve herkese 2004 yılından itibaren hizmet ettiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Biz millete efendi değil, hizmetkâr olmak için çalıştık.

Hakkari’den Edirne’ye, Sinop’tan Antalya’ya kadar her birimiz kardeşiz. Ülkemiz ve insanımız daha güzel bir yaşama kavuşması için birlikte çalışıyoruz” dedi.

 

“TÜRKİYE TÜM MAZLUM MİLLETLERİN UMUDUDUR”

Aynı safta toplandığımız memleketin kıymetli insanları olarak tüm milletimiz için çaba sarf ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Tek kelimeyle memleket için, millet için, Türkiye ve Kocaeli için hizmet ürettik. Türkiye’yi 90’ların karanlığından çekip alan kadrolarla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde insanımızı mutlu etmek için çalıştık. Türkiye tüm mazlum milletlerin, tüm ümmetin de umududur” ifadelerini sarf etti.

 

“KOCAELİ’DEKİ İNSANIMIZIN EMRİNDE OLACAKTIR”

Bu güzel ülkemizde yaşayan herkesin hayatını en güzel şekilde yaşamasının önemine de değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kentimiz, huzurun tesis olduğu Türkiye’nin güzel kentlerinden birisidir. Anadolu’nun tüm renklerini bünyesinde bulunan bu güzel kentimiz, daha güçlü Türkiye’nin oluşması içinde çalışmaktadır. Azimle, inançla, sabırla çalışan kadrolar her daim Kocaeli’de ki insanımızın emrinde olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı. Karaosmanoğlu ayrıca, Ağrılılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Acar ve beraberindeki heyete nazik ziyareti için teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.