Türkkan, "Daha fazla bilgilendirme yapılsın"

Siyaset 25.03.2020 - 16:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkkan, "Daha fazla bilgilendirme yapılsın"

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan korona virüs vakaları ile ilgili TBMM’de konuşarak halkın daha fazla aydınlatılmasını istedi. Türkkan, “Sağlık Bakanı halkı bilgilendirirken ölüm ve vaka sayısının dışında da mevcut veriler konusunda daha yaygın bilgiler paylaşmalı. KHK ile uzaklaştırılan beraat veya takipsizlik almış hekimler de göreve davet edilmeli” ifadesini kullanırken vatandaşlar daha fazla bilgilendirilsin şeklinde konuştu. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan korona virüs vakaları ile ilgili TBMM’de konuşarak halkın daha fazla aydınlatılmasını istedi. Türkkan, “Sağlık Bakanı halkı bilgilendirirken ölüm ve vaka sayısının dışında da mevcut veriler konusunda daha yaygın bilgiler paylaşmalı. KHK ile uzaklaştırılan beraat veya takipsizlik almış hekimler de göreve davet edilmeli” ifadesini kullanırken vatandaşlar daha fazla bilgilendirilsin şeklinde konuştu.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.