Türkkan’dan Gebze önergesi

Spor 26.06.2020 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkkan’dan Gebze önergesi

İyi Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Grup Sözcüsü Lütfü Türkkan, yıkımına başlanan Gebze Metin Oktay Stadı’nı meclise taşıdı. Yıkımla ilgili soru önergesi veren Türkkan, metro istasyonu için stadın oldukça geniş bir alan olduğunu, istasyon inşaatı bitince Stadın yeniden projelendirerek kullanabileceğini ancak bunun neden tercih edilmediğini sordu.  Türkkan önergesinde 2 yıldan beri metro inşaatının yapılacağının bilinmesine rağmen, alternatif bir stad yapılmadığını, amatör kulüplerin ve sporcuların Kirazpınar’daki top sahasına sürüldüğünü belirtti.  Amatör kulüplerin ekonomik olarak zaten zorda, sporcuların ise maddi şartlarının zaten ortada olduğunu belirtti. Türkkan, kulüplerin ve sporcuların Kirazpınar’da faaliyet göstermesinin sürekliliğinin olmadığını, bunun hem maliyet hem de ulaşım açısından mümkün olmadığını açıkladı.  GENÇLER SPOR MU YAPSIN? NARGİLE KAFELERDE Mİ TAKILSIN?  İYİ Partili Türkkan ayrıca belediyenin adres olarak kulüp ve sporculara Kirapınar’ı adres göstermenin kolay olduğunu, asıl meselenin oraya gitmenin, antrenman ve müsabaka yapmanın sürdürülebilir olmadığını ve belediyenin kulüp ve sporculara destek ve imkan sağlaması gerektiğini vurguladı. Türkkan aksi durumda Gebze’de amatör sporun biteceğini ve kulüplerin kapanma tehlikesi yaşayacağını söyledi.

İyi Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Grup Sözcüsü Lütfü Türkkan, yıkımına başlanan Gebze Metin Oktay Stadı’nı meclise taşıdı. Yıkımla ilgili soru önergesi veren Türkkan, metro istasyonu için stadın oldukça geniş bir alan olduğunu, istasyon inşaatı bitince Stadın yeniden projelendirerek kullanabileceğini ancak bunun neden tercih edilmediğini sordu.  Türkkan önergesinde 2 yıldan beri metro inşaatının yapılacağının bilinmesine rağmen, alternatif bir stad yapılmadığını, amatör kulüplerin ve sporcuların Kirazpınar’daki top sahasına sürüldüğünü belirtti.  Amatör kulüplerin ekonomik olarak zaten zorda, sporcuların ise maddi şartlarının zaten ortada olduğunu belirtti. Türkkan, kulüplerin ve sporcuların Kirazpınar’da faaliyet göstermesinin sürekliliğinin olmadığını, bunun hem maliyet hem de ulaşım açısından mümkün olmadığını açıkladı. 

GENÇLER SPOR MU YAPSIN? NARGİLE KAFELERDE Mİ TAKILSIN? 

İYİ Partili Türkkan ayrıca belediyenin adres olarak kulüp ve sporculara Kirapınar’ı adres göstermenin kolay olduğunu, asıl meselenin oraya gitmenin, antrenman ve müsabaka yapmanın sürdürülebilir olmadığını ve belediyenin kulüp ve sporculara destek ve imkan sağlaması gerektiğini vurguladı. Türkkan aksi durumda Gebze’de amatör sporun biteceğini ve kulüplerin kapanma tehlikesi yaşayacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.