Türkkan’dan sosyal medya cevabı

Siyaset 12.02.2020 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkkan’dan sosyal medya cevabı

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyayla ilgili eleştirilene yanıt verdi. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi'nin açılış töreninde konuşarak sosyal medyayla ilgili ağır ifadeler kullanmış ve “çöplük” ifadesini kullanmıştı. Türkkan’ın bu sözlere yanıtı ise oldukça ağır oldu.  Türkkan, “baskı, baskı, baskı, nereye kadar?” sorusunu sordu. BASKI NEREYE KADAR? İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Erdoğan’ın sosyal medya sözlerine yönelik “Memlekette basının 95’ini kontrol eden Ak Parti İktidarı, gözünü sosyal medyaya dikmiş. Erdoğan’ın bugünkü ifadelerine bakılırsa; sosyal medyanın da üzerine çökecekler. Milletin aldığı nefes bile zorlarına gidiyor. Baskı, baskı, baskı... Nereye kadar?” ifadesini kullanarak olaya bir başka bakış açısı getirmiş oldu. Bilindiği gibi Vekil Türkkan oldukça sıkı bir sosyal medya kullanıcısı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyayla ilgili eleştirilene yanıt verdi. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi'nin açılış töreninde konuşarak sosyal medyayla ilgili ağır ifadeler kullanmış ve “çöplük” ifadesini kullanmıştı. Türkkan’ın bu sözlere yanıtı ise oldukça ağır oldu.  Türkkan, “baskı, baskı, baskı, nereye kadar?” sorusunu sordu.

BASKI NEREYE KADAR?

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Erdoğan’ın sosyal medya sözlerine yönelik “Memlekette basının 95’ini kontrol eden Ak Parti İktidarı, gözünü sosyal medyaya dikmiş. Erdoğan’ın bugünkü ifadelerine bakılırsa; sosyal medyanın da üzerine çökecekler. Milletin aldığı nefes bile zorlarına gidiyor. Baskı, baskı, baskı... Nereye kadar?” ifadesini kullanarak olaya bir başka bakış açısı getirmiş oldu. Bilindiği gibi Vekil Türkkan oldukça sıkı bir sosyal medya kullanıcısı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.