Türkkan erken seçime hazırlayacak

Kocaeli 19.08.2019 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkkan erken seçime hazırlayacak

İYİ PARTİ Grup başkan vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, meclis mesaisini bitirir bitirmez ilçe ziyaretlerine başlıyor.

İYİ PARTİ Grup başkan vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, meclis mesaisini bitirir bitirmez ilçe ziyaretlerine başlıyor.  Teşkilatlara talimat veren Türkkan, Eylül ayının başından itibaren meclis açılana kadar 12 ilçenin tümünü dolaşmayı hedefliyor. Öncelikle ilçelerde vatandaşın dertlerini dinleyecek olan Lütfü Türkkan sonrasında partilileri ile birlikte istişarede bulunacak ve milletin sıkıntılarını meclise taşıyacak. IYI Parti grup başkan vekili, bu ziyaretleri gerçekleştirirken, aynı zamanda belediye meclis üyeleriyle de ayrı ayrı görüşecek ve o ilçenin temel sorunları ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alacak.  SEÇİME HAZIRLAYACAK Olası bir erken seçim ihtimaline karşın, Lütfü Türkkan’ın parti teşkilatlarının seçime hazır hale gelmesini istediği ve ileride doğabilecek problemleri şimdiden çözümlemeyi amaçladığı kaydedildi. Ayrıca Kocaeli Milletvekili; mahalle muhtarlarını da yerlerinde ziyaret edecek ve onların sorunlarını TBMM’ye taşıyacak. Lütfü Türkkan’a bu ziyaretleri sırasında il başkanı Şanbaz Yıldız başta olmaz üzere, ilgili ilçenin ilçe başkanı, kadın kolları ve belediye meclis üyeleri de eşlik edecek. Program Eylül ayının başı itibariyle, Kocaeli’nin batı yakasından başlayacak.
İYİ PARTİ Grup başkan vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, meclis mesaisini bitirir bitirmez ilçe ziyaretlerine başlıyor.

İYİ PARTİ Grup başkan vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, meclis mesaisini bitirir bitirmez ilçe ziyaretlerine başlıyor.  Teşkilatlara talimat veren Türkkan, Eylül ayının başından itibaren meclis açılana kadar 12 ilçenin tümünü dolaşmayı hedefliyor. Öncelikle ilçelerde vatandaşın dertlerini dinleyecek olan Lütfü Türkkan sonrasında partilileri ile birlikte istişarede bulunacak ve milletin sıkıntılarını meclise taşıyacak. IYI Parti grup başkan vekili, bu ziyaretleri gerçekleştirirken, aynı zamanda belediye meclis üyeleriyle de ayrı ayrı görüşecek ve o ilçenin temel sorunları ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alacak. 

SEÇİME HAZIRLAYACAK

Olası bir erken seçim ihtimaline karşın, Lütfü Türkkan’ın parti teşkilatlarının seçime hazır hale gelmesini istediği ve ileride doğabilecek problemleri şimdiden çözümlemeyi amaçladığı kaydedildi. Ayrıca Kocaeli Milletvekili; mahalle muhtarlarını da yerlerinde ziyaret edecek ve onların sorunlarını TBMM’ye taşıyacak. Lütfü Türkkan’a bu ziyaretleri sırasında il başkanı Şanbaz Yıldız başta olmaz üzere, ilgili ilçenin ilçe başkanı, kadın kolları ve belediye meclis üyeleri de eşlik edecek. Program Eylül ayının başı itibariyle, Kocaeli’nin batı yakasından başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.