Türkkan sorunları yerinde inceliyor

Çayırova 11.09.2019 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Türkkan sorunları yerinde inceliyor

İyi Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, partisinin Çayırova İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Türkkan saha çalışmalarında sorunları yerinde incelediğini ifade etti. Gün boyu Çayırova’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Çayırova programını partisinin mensuplarıyla bir araya gelerek noktaladı. İyi Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen toplantıya Türkkan’ın yanı sıra, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İyi Parti Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Deniz Kolo, il ve ilçe yöneticilileriyle birlikte çok sayıda partili katılım gösterdi. Burada yaptığı Çayırova ziyareti hakkında konuşan Türkkan, “Bu benim ziyaret ettiğim üçüncü ilçe ve bu zamana kadarki en dolu programı geride bıraktık. 9 tane ayrı ziyaret gerçekleştirdik. Son olarak İnönü ve Emek Mahallelerini ziyaret ettik ve bölge sakinleriyle yaşadıkları sıkıntıların çözümü noktasında istişarelerde bulunduk. SORUNLARI TESPİT EDİYORUZ Şekerpınar’la birlikte Cumhuriyet ile Özgürlük Mahallesi muhtarlarından bölgenin taleplerini aldık. İlçe yönetimlerimiz sayesinde bölge sorunlarını tespit ediyoruz ve bunları da mecliste gündeme getiriyoruz. Seçim dışında milleti dolaşan tek parti İyi Parti. Bölge halkının derdini dinlemek için kapı kapı geziyoruz. Çayırova’da tespit ettiğimiz sorunların takipçisi olacağız. Programlarımızda insana dokunan şeyler var. Çayırova’da bir hasta kardeşimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü için girişimlerde bulunacağız. Hayat tamamen oy almaktan ve siyasetten ibaret değil. 13 senedir burada siyaset yapıyorum. Dokunduğumuz insanların mutluluğu bizim en büyük sevincimiz. Bugünkü programda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Ziyaretlere ilişkin görüş bildiriminin ardından toplantı parti mensupları ile görüş alışverişi şeklinde devam etti.

İyi Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, partisinin Çayırova İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Türkkan saha çalışmalarında sorunları yerinde incelediğini ifade etti.

Gün boyu Çayırova’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Çayırova programını partisinin mensuplarıyla bir araya gelerek noktaladı. İyi Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen toplantıya Türkkan’ın yanı sıra, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İyi Parti Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Deniz Kolo, il ve ilçe yöneticilileriyle birlikte çok sayıda partili katılım gösterdi. Burada yaptığı Çayırova ziyareti hakkında konuşan Türkkan, “Bu benim ziyaret ettiğim üçüncü ilçe ve bu zamana kadarki en dolu programı geride bıraktık. 9 tane ayrı ziyaret gerçekleştirdik. Son olarak İnönü ve Emek Mahallelerini ziyaret ettik ve bölge sakinleriyle yaşadıkları sıkıntıların çözümü noktasında istişarelerde bulunduk.

SORUNLARI TESPİT EDİYORUZ

Şekerpınar’la birlikte Cumhuriyet ile Özgürlük Mahallesi muhtarlarından bölgenin taleplerini aldık. İlçe yönetimlerimiz sayesinde bölge sorunlarını tespit ediyoruz ve bunları da mecliste gündeme getiriyoruz. Seçim dışında milleti dolaşan tek parti İyi Parti. Bölge halkının derdini dinlemek için kapı kapı geziyoruz. Çayırova’da tespit ettiğimiz sorunların takipçisi olacağız. Programlarımızda insana dokunan şeyler var. Çayırova’da bir hasta kardeşimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü için girişimlerde bulunacağız. Hayat tamamen oy almaktan ve siyasetten ibaret değil. 13 senedir burada siyaset yapıyorum. Dokunduğumuz insanların mutluluğu bizim en büyük sevincimiz. Bugünkü programda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Ziyaretlere ilişkin görüş bildiriminin ardından toplantı parti mensupları ile görüş alışverişi şeklinde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.