Türkmen: "Menekşe'yi Rezil Ettiler"

Spor 11.06.2015 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Türkmen: "Menekşe'yi Rezil Ettiler"

Türkmen, Menekşe'yi mahkemeye vererek rezil ettiklerini ifade ederken gelecek içinde elleri ve kollarını da bağladığını söyledi.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, bazı kişilerin Orduspor’u mahkemeye vererek rezil ettiklerini ifade ederken gelecek içinde elleri ve kollarını da bağladığını söyledi. Kayyum davasında yarın sonuca varılacak ve Orduspor’un geleceği netleşecek. Mahkemeden kongre ya da kayyum kararı çıkması beklenirken mor beyazlı kulübün geleceği de buna göre şekillenecek. Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen ise Orduspor’u mahkemeye verenleri kongrede açıklayacağını söylerken bu kişilerin Orduspor’u rezil ettiğini ifade etti. Türkmen ayrıca mahkemeden hangi karar çıkacağını bilmedikleri için ORduspor’da gelecek planlaması yapamadıklarını söyledi. Gelecek planlaması yapamıyoruz Gelecek planlaması yapadıklarını ve mahkemeden ne kadar çıkacağının belli olmadığını söyleyen Türkmen, “Mahkeme ne karar verecek, kongre ne zaman yapılacak belli değil. Küme düşen takımın gelecek sezon planlaması yapamamasının tek sorumlusu mahkemeye giden adamlardır. Elimizi kolumuzu bağladılar. Ortaklık görüşmeleri vardı onu yapamıyoruz, gelecek planlaması yapamıyoruz. Düşman olsa bunu Orduspor’a yapmazdı. Orduspor’u seviyorum diye mahkemelere düşürdüler ve bizi rezil ettiler ve şimdi biz önümüze bakamıyoruz” dedi.
Türkmen, Menekşe'yi mahkemeye vererek rezil ettiklerini ifade ederken gelecek içinde elleri ve kollarını da bağladığını söyledi.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, bazı kişilerin Orduspor’u mahkemeye vererek rezil ettiklerini ifade ederken gelecek içinde elleri ve kollarını da bağladığını söyledi.

Kayyum davasında yarın sonuca varılacak ve Orduspor’un geleceği netleşecek. Mahkemeden kongre ya da kayyum kararı çıkması beklenirken mor beyazlı kulübün geleceği de buna göre şekillenecek. Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen ise Orduspor’u mahkemeye verenleri kongrede açıklayacağını söylerken bu kişilerin Orduspor’u rezil ettiğini ifade etti. Türkmen ayrıca mahkemeden hangi karar çıkacağını bilmedikleri için ORduspor’da gelecek planlaması yapamadıklarını söyledi.

Gelecek planlaması yapamıyoruz
Gelecek planlaması yapadıklarını ve mahkemeden ne kadar çıkacağının belli olmadığını söyleyen Türkmen, “Mahkeme ne karar verecek, kongre ne zaman yapılacak belli değil. Küme düşen takımın gelecek sezon planlaması yapamamasının tek sorumlusu mahkemeye giden adamlardır. Elimizi kolumuzu bağladılar. Ortaklık görüşmeleri vardı onu yapamıyoruz, gelecek planlaması yapamıyoruz. Düşman olsa bunu Orduspor’a yapmazdı. Orduspor’u seviyorum diye mahkemelere düşürdüler ve bizi rezil ettiler ve şimdi biz önümüze bakamıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.