19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TURKUAZ’ın neferleri demokrasinin yanında

Darıca 20.07.2016 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TURKUAZ’ın neferleri demokrasinin yanında

Bölgemizin aktif spor kulüplerinin başını çeken Turkuaz Spor Kulübü de darbe girişimine duyarsız kalmadı. Sporu sadece spor olarak görmeyen ve topluma iyi bireyler kazandırmayı amaçlayan Turkuaz Spor Kulübü yönetimi, sporcuları ile birlikte Türk bayrağıyla poz vererek demokrasiye destek verdi.

Bugün Mavi İnci Tesisleri’nde Türk bayrakları ve Onuncu Yıl Marşı eşliğinde demokrasi için toplanan Turkuaz Spor Kulübü öğrencilerine, bölgemizin tanınan siyasi ve eğitimcileri de destek verdiler. Ak Parti Darıca ilçe yöneticisi İsmail Ramazanoğlu, Final Okulları Müdürü Murat Kaya, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin Turkuaz’ın bu anlamlı duruşuna ortak oldular. KAYA: CUMHURİYETE VE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTINIZ Final Okulları Müdürü Murat Kaya, minik öğrencilere bol bol nasihatlarda bulunarak cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkılması adına önemli mesajlar verdi.  Kaya öğrencilere, ‘’Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Bu yüzden sadece iyi yüzmekle iyi birey olunmaz. Çok çalışın, kitap okuyun, büyüklerinize ve kendinize saygınızdan ödün vermeyin. Ülkemizin şanlı bayrağını sizler dalgalandıracaksınız’’dedi.   RAMAZANOĞLU: SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ Turkuaz Spor Kulübü’ne desteğini esirgemeyen Ak Parti Darıca ilçe yöneticisi İsmail Ramazaoğlu ise yaptığı konuşmada, ‘’Sizlerle gurur duyuyoruz. Türk bayraklarıyla ortaya koyduğunuz bu örnek tablo hepimizi gururlandırdı. İnanıyorum ki sizlerin arasından da Cumhurbaşkanı, Başbakan gibi yüksek mertebede kişiler çıkacak. Bu yüzden çalışmaktan ve okumaktan vazgeçmeyin. Demokrasimize sahip çıktığınız için hepinizden Allah razı olsun’’dedi.   GÜLTEKİN: KENDİMİZİ ŞANSLI HİSSEDİYORUZ İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin de Turkuaz’ın vatansever öğrencilerine teşekkür ederek, ‘’Ülke olarak zor bir dönemden geçsek de sizler gibi vatanına, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkan evlatlarımız olduğu için kendimizi şanslı hissediyoruz. Bu ülke hepimizin. Ülkemizin ve bayrağımızın yanında olmaya devam edelim. Çok çalışıp iyi bireyler olarak ülkemize hizmetler vereceğinize inanıyorum. Hepinizi bu anlamlı davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum’’dedi.  
Bölgemizin aktif spor kulüplerinin başını çeken Turkuaz Spor Kulübü de darbe girişimine duyarsız kalmadı. Sporu sadece spor olarak görmeyen ve topluma iyi bireyler kazandırmayı amaçlayan Turkuaz Spor Kulübü yönetimi, sporcuları ile birlikte Türk bayrağıyla poz vererek demokrasiye destek verdi.

Bugün Mavi İnci Tesisleri’nde Türk bayrakları ve Onuncu Yıl Marşı eşliğinde demokrasi için toplanan Turkuaz Spor Kulübü öğrencilerine, bölgemizin tanınan siyasi ve eğitimcileri de destek verdiler. Ak Parti Darıca ilçe yöneticisi İsmail Ramazanoğlu, Final Okulları Müdürü Murat Kaya, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin Turkuaz’ın bu anlamlı duruşuna ortak oldular.

KAYA: CUMHURİYETE VE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTINIZ

Final Okulları Müdürü Murat Kaya, minik öğrencilere bol bol nasihatlarda bulunarak cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkılması adına önemli mesajlar verdi.  Kaya öğrencilere, ‘’Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Bu yüzden sadece iyi yüzmekle iyi birey olunmaz. Çok çalışın, kitap okuyun, büyüklerinize ve kendinize saygınızdan ödün vermeyin. Ülkemizin şanlı bayrağını sizler dalgalandıracaksınız’’dedi.

 

RAMAZANOĞLU: SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Turkuaz Spor Kulübü’ne desteğini esirgemeyen Ak Parti Darıca ilçe yöneticisi İsmail Ramazaoğlu ise yaptığı konuşmada, ‘’Sizlerle gurur duyuyoruz. Türk bayraklarıyla ortaya koyduğunuz bu örnek tablo hepimizi gururlandırdı. İnanıyorum ki sizlerin arasından da Cumhurbaşkanı, Başbakan gibi yüksek mertebede kişiler çıkacak. Bu yüzden çalışmaktan ve okumaktan vazgeçmeyin. Demokrasimize sahip çıktığınız için hepinizden Allah razı olsun’’dedi.

 

GÜLTEKİN: KENDİMİZİ ŞANSLI HİSSEDİYORUZ

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin de Turkuaz’ın vatansever öğrencilerine teşekkür ederek, ‘’Ülke olarak zor bir dönemden geçsek de sizler gibi vatanına, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkan evlatlarımız olduğu için kendimizi şanslı hissediyoruz. Bu ülke hepimizin. Ülkemizin ve bayrağımızın yanında olmaya devam edelim. Çok çalışıp iyi bireyler olarak ülkemize hizmetler vereceğinize inanıyorum. Hepinizi bu anlamlı davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.