19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Turla da gel Darıca!

Spor 25.09.2019 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Turla da gel Darıca!

Ziraat Türkiye Kupası’nda ses getiren başarılara imza atan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bugün yeni bir zafer için sahaya çıkıyor. 2.Lig ekibi Tarsus İ.Y takımına konuk olacak sarı yeşilliler, tur vizesini kapmak istiyor. Lig ve kupada 3 maçlık galibiyet serisi yakalayarak formda olduğunu gösteren 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, gediklisi olduğu Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün zorlu bir 90 dakikaya çıkıyor. 2.turda Düzcespor’u saf dışı bırakan sarı yeşilli temsilcimiz, kupaya 3.turdan katılacak olan 2.Lig ekiplerinden Tarsus İ.Y ile deplasmanda karşılaşacak. Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak olan karşılaşmaya moralli çıkacak olan Özgür Vurur’un öğrencileri, hafta sonunda Samsunspor deplasmanından 5-0’lık ağır yenilgiyle dönen ve kupada rotasyonlu kadroyla sahada olması beklenen Mersin temsilcisi karşısında tur bileti arayacak. Tarsus İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma bugün saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Serhad Ürkmez yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası’nda ses getiren başarılara imza atan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bugün yeni bir zafer için sahaya çıkıyor. 2.Lig ekibi Tarsus İ.Y takımına konuk olacak sarı yeşilliler, tur vizesini kapmak istiyor.

Lig ve kupada 3 maçlık galibiyet serisi yakalayarak formda olduğunu gösteren 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, gediklisi olduğu Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün zorlu bir 90 dakikaya çıkıyor. 2.turda Düzcespor’u saf dışı bırakan sarı yeşilli temsilcimiz, kupaya 3.turdan katılacak olan 2.Lig ekiplerinden Tarsus İ.Y ile deplasmanda karşılaşacak. Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak olan karşılaşmaya moralli çıkacak olan Özgür Vurur’un öğrencileri, hafta sonunda Samsunspor deplasmanından 5-0’lık ağır yenilgiyle dönen ve kupada rotasyonlu kadroyla sahada olması beklenen Mersin temsilcisi karşısında tur bileti arayacak. Tarsus İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma bugün saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Serhad Ürkmez yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.