19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TURYAP GEBZE’DE AÇILDI

Gebze 05.01.2017 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TURYAP GEBZE’DE AÇILDI

Gayrimenkul sektörünün lider kuruluşlarından TURYAP, Gebze’de açıldı. Profesyonel kadrosuyla Gebze’de gayrimenkul sektörüne canlılık getirecek olan TURYAP, yatırımcılarını kaliteli bir yaşama davet ediyor.

              Kalitesini ve farkını Gebze’de yatırımcılarının hizmetine sunan lider kuruluş TURYAP, tüm yatırımcılarını kaliteli yaşama davet etti. 30 yılı aşkın bir süredir emlak sektöründe faaliyet gösteren ve 400’e yakın şubesiyle fark yaratan TURYAP artık Gebze’de de hizmet verecek. GEBZE’DE FARK YARATACAK Gebze’de ilk kez hizmet verecek olan TURYAP, deneyimli ve profesyonel ekibiyle oldukça dikkat çekiyor. Belediye işlerinden, kentsel dönüşüme, yapı denetimden, tapuya kadar bir çok kritik bölümde profesyonel ekibinin farkıyla ön plana çıkan TURYAP, güvenilirliği ve marka ismiyle Gebze’de emlak piyasasındaki farkını htirecek. DENEYİMLİ VE PROFESYONEL EKİP Türkiye’nin sayılı emlak şirketlerinden bir tanesi olan TURYAP, Gebze şubesinde birbirinden önemli isimleri bünyesinde barındıracak. Meliha Sayak, Neval Karakuş, Emine Sulmaz, Burcu Aküzüm, Adem Alasirt ve Osman Demir gibi üst düzey gayrimenkul danışmanlarını bünyesinde barındıran TURYAP Gebze, gayrimenkul sektöründe yeni bir soluk olacak.    
Gayrimenkul sektörünün lider kuruluşlarından TURYAP, Gebze’de açıldı. Profesyonel kadrosuyla Gebze’de gayrimenkul sektörüne canlılık getirecek olan TURYAP, yatırımcılarını kaliteli bir yaşama davet ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

Kalitesini ve farkını Gebze’de yatırımcılarının hizmetine sunan lider kuruluş TURYAP, tüm yatırımcılarını kaliteli yaşama davet etti. 30 yılı aşkın bir süredir emlak sektöründe faaliyet gösteren ve 400’e yakın şubesiyle fark yaratan TURYAP artık Gebze’de de hizmet verecek.

GEBZE’DE FARK YARATACAK

Gebze’de ilk kez hizmet verecek olan TURYAP, deneyimli ve profesyonel ekibiyle oldukça dikkat çekiyor. Belediye işlerinden, kentsel dönüşüme, yapı denetimden, tapuya kadar bir çok kritik bölümde profesyonel ekibinin farkıyla ön plana çıkan TURYAP, güvenilirliği ve marka ismiyle Gebze’de emlak piyasasındaki farkını htirecek.

DENEYİMLİ VE PROFESYONEL EKİP

Türkiye’nin sayılı emlak şirketlerinden bir tanesi olan TURYAP, Gebze şubesinde birbirinden önemli isimleri bünyesinde barındıracak. Meliha Sayak, Neval Karakuş, Emine Sulmaz, Burcu Aküzüm, Adem Alasirt ve Osman Demir gibi üst düzey gayrimenkul danışmanlarını bünyesinde barındıran TURYAP Gebze, gayrimenkul sektöründe yeni bir soluk olacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.