19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TÜSİAD ve TÜRKONFED'den seçim değerlendirmesi

Ekonomi 24.06.2019 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TÜSİAD ve TÜRKONFED'den seçim değerlendirmesi

İş dünyası, yenilenen İstanbul seçimlerinin sona ermesiyle 'ekonomik reformlara odaklanılması gerektiğine' ilişkin taleplerini tekrarladı.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Ekrem İmamoğlu'nu kutluyor, bu güzel kente sunacağı tüm katkı ve çalışmalar için başarılar diliyorum" dedi. Ekonomi Servisi'nin aktardığına göre, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ise seçim sonuçları açıklanmadan önce, "Vakit kaybetmeden ana gündemimiz olan yapısal ve ekonomik reformlara odaklanmalıyız" açıklamasında bulundu. ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNMEYİZ Yerel ve merkezi idarenin sorumluluklarını gerçekleştirmesinin zamanı olduğuna işaret eden TÜRKONFED, açıklamasında "Yerel yönetimlerimizin, kent ekonomisinden kadın ve çocukların ihtiyaçlarına, eğitimden gençlerin sorunlarına, altyapıdan çevreyi kapsayan seçim öncesi vaatlerini hayata geçirmelerinin takipçisi olacağımız gibi destek ve katkı gerektiren konularda da iş dünyası olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.
İş dünyası, yenilenen İstanbul seçimlerinin sona ermesiyle 'ekonomik reformlara odaklanılması gerektiğine' ilişkin taleplerini tekrarladı.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Ekrem İmamoğlu'nu kutluyor, bu güzel kente sunacağı tüm katkı ve çalışmalar için başarılar diliyorum" dedi. Ekonomi Servisi'nin aktardığına göre, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ise seçim sonuçları açıklanmadan önce, "Vakit kaybetmeden ana gündemimiz olan yapısal ve ekonomik reformlara odaklanmalıyız" açıklamasında bulundu.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNMEYİZ

Yerel ve merkezi idarenin sorumluluklarını gerçekleştirmesinin zamanı olduğuna işaret eden TÜRKONFED, açıklamasında "Yerel yönetimlerimizin, kent ekonomisinden kadın ve çocukların ihtiyaçlarına, eğitimden gençlerin sorunlarına, altyapıdan çevreyi kapsayan seçim öncesi vaatlerini hayata geçirmelerinin takipçisi olacağımız gibi destek ve katkı gerektiren konularda da iş dünyası olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.