Tutçuoğlu ‘Başarılı değiliz’ dedi

Spor 09.04.2016 - 22:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tutçuoğlu ‘Başarılı değiliz’ dedi

Tutçuoğlu ‘Başarılı değiliz’ dedi

Elde edilen müthiş başarıda aslan payı şüphesiz Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu’nun. Takımının başında çıktığı 29 maçta 28 galibiyet elde edilen Tutçuoğlu, Kartepe Belediyespor maçı sonra hem büyük bir coşku hem de haklı bir gurur yaşadı. Çayırovaspor’u hak ettiği yere taşıdıkları için mutlu olduklarını belirten Eyüp Hoca, ‘’Bunu başarı saymıyoruz.Asıl başarıyı gelecek sezon BAL’da alacağımız şampiyonlukla taçlandıracağız. Bunu yapacak nitelikte bir takım olduğumuzu düşünüyorum’’dedi. ‘’ŞAMPİYON BAŞKAN DEMİRCİ’’ Tutçuoğlu, ‘’29 maçta 28 galibiyet alarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden takımımızda başta sayın belediye başkanımız Şampiyon Başkan Şevki Demirci olmak üzere kulüp Başkan'ımız Murat Gültekin ve yönetim kurulu üyelerimizi yüzümüzü yere eğdirmeyen teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum’’dedi.
Tutçuoğlu ‘Başarılı değiliz’ dedi

Elde edilen müthiş başarıda aslan payı şüphesiz Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu’nun. Takımının başında çıktığı 29 maçta 28 galibiyet elde edilen Tutçuoğlu, Kartepe Belediyespor maçı sonra hem büyük bir coşku hem de haklı bir gurur yaşadı. Çayırovaspor’u hak ettiği yere taşıdıkları için mutlu olduklarını belirten Eyüp Hoca, ‘’Bunu başarı saymıyoruz.Asıl başarıyı gelecek sezon BAL’da alacağımız şampiyonlukla taçlandıracağız. Bunu yapacak nitelikte bir takım olduğumuzu düşünüyorum’’dedi.

‘’ŞAMPİYON BAŞKAN DEMİRCİ’’

Tutçuoğlu, ‘’29 maçta 28 galibiyet alarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden takımımızda başta sayın belediye başkanımız Şampiyon Başkan Şevki Demirci olmak üzere kulüp Başkan'ımız Murat Gültekin ve yönetim kurulu üyelerimizi yüzümüzü yere eğdirmeyen teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.