TÜVTÜRK Gebze’de hijyen skandalı

Gebze 10.08.2020 - 21:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TÜVTÜRK Gebze’de hijyen skandalı

TÜVTÜRK Gebze Tesisleri ve Araç Muayene İstasyonu’nda bulunan el dezenfektanının çöp kovalarının arasına konulması ve ilan panosunda ölü sineklerin bulunması, vatandaşların tepkisine neden oldu. 1 Haziran’da başlayan normalleşme süreci ile birlikte açılan işletmelerde yeni korana virüse karşı bir takım kurallar getirilmişti. Kurallar neticesinde her işletme el dezenfektanı bulundurmak, gelen müşterilerin ateşlerini ölçmek zorundaydı. Normalleşmenin başlaması ile birlikte araç muayene istasyonu olan TÜVTÜRK’ler de iş başı yapmıştı. TÜVTÜRK, Gebze İnönü Mahallesi 1968 Sokak’ta bulunan istasyonunda işletmelerde alınan kurallara uyarak el dezenfektanı koydu. ÖLÜ SİNEKLER VARDI Ancak TÜVTÜRK Gebze el dezenfektanını öyle bir yere koydu ki vatandaşlar ‘pes artık’ dedi. Aracını muayeneye götüren Gebzeliler ellerini dezenfekte etmek isteyince şok oldu. Dezenfektan aletinin iki çöp kovasının arasında konulduğunu gören vatandaşlar ne bu manzaraya anlam verebildi ne de ellerini dezenfekte edebildi. TÜVTÜRK Gebze’deki hijyen sorunu bununla da sınırlı değildi. Alanda korona virüs tedbirlerine karşı alınacak önlemlerin asılı bulunduğu panoda ölü sineklerin bulunması vatandaşları çileden çıkardı. HİJYENİK DEĞİLDİ Korona virüs vakalarının yükseldiği bugünlerde TÜVTÜRK Gebze’de hijyen problemine tepki gösteren Gebzeli vatandaşlar, “TÜVTÜRK Gebze’de 174,64 lira ile 462,56 lira arasında olan muayene ücretleri yetmezmiş gibi bir de korona virüsün yükseldiği bugünlerde hiç de hijyenik olmayan koşullarda araçlarımızı muayene ettiriyoruz. Ellerimizi dezenfekte etmek istediğimiz büyük bir şokla karşılaştık. İki çöp kovası arasında konulan dezenfektan aleti hiç de hijyenik değildi. Üstelik istasyonda bulunan korona virüs tedbirlerine karşı alınacak önlemlerin asılı bulunduğu panoda ölü sinekler bulunuyordu. Yetkilileri en kısa zamanda gereğini yapmaları için göreve davet ediyor, bu tür işletmelerin de sık sık denetlenmesini rica ediyoruz” dedi.

TÜVTÜRK Gebze Tesisleri ve Araç Muayene İstasyonu’nda bulunan el dezenfektanının çöp kovalarının arasına konulması ve ilan panosunda ölü sineklerin bulunması, vatandaşların tepkisine neden oldu.

1 Haziran’da başlayan normalleşme süreci ile birlikte açılan işletmelerde yeni korana virüse karşı bir takım kurallar getirilmişti. Kurallar neticesinde her işletme el dezenfektanı bulundurmak, gelen müşterilerin ateşlerini ölçmek zorundaydı. Normalleşmenin başlaması ile birlikte araç muayene istasyonu olan TÜVTÜRK’ler de iş başı yapmıştı. TÜVTÜRK, Gebze İnönü Mahallesi 1968 Sokak’ta bulunan istasyonunda işletmelerde alınan kurallara uyarak el dezenfektanı koydu.

ÖLÜ SİNEKLER VARDI

Ancak TÜVTÜRK Gebze el dezenfektanını öyle bir yere koydu ki vatandaşlar ‘pes artık’ dedi. Aracını muayeneye götüren Gebzeliler ellerini dezenfekte etmek isteyince şok oldu. Dezenfektan aletinin iki çöp kovasının arasında konulduğunu gören vatandaşlar ne bu manzaraya anlam verebildi ne de ellerini dezenfekte edebildi. TÜVTÜRK Gebze’deki hijyen sorunu bununla da sınırlı değildi. Alanda korona virüs tedbirlerine karşı alınacak önlemlerin asılı bulunduğu panoda ölü sineklerin bulunması vatandaşları çileden çıkardı.

HİJYENİK DEĞİLDİ

Korona virüs vakalarının yükseldiği bugünlerde TÜVTÜRK Gebze’de hijyen problemine tepki gösteren Gebzeli vatandaşlar, “TÜVTÜRK Gebze’de 174,64 lira ile 462,56 lira arasında olan muayene ücretleri yetmezmiş gibi bir de korona virüsün yükseldiği bugünlerde hiç de hijyenik olmayan koşullarda araçlarımızı muayene ettiriyoruz. Ellerimizi dezenfekte etmek istediğimiz büyük bir şokla karşılaştık. İki çöp kovası arasında konulan dezenfektan aleti hiç de hijyenik değildi. Üstelik istasyonda bulunan korona virüs tedbirlerine karşı alınacak önlemlerin asılı bulunduğu panoda ölü sinekler bulunuyordu. Yetkilileri en kısa zamanda gereğini yapmaları için göreve davet ediyor, bu tür işletmelerin de sık sık denetlenmesini rica ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Vatandaş
(03.02.2022 10:08 - #72586)
Başka işiniz yok mu kardeşim.noldu muayeneden falan mı kaldınız nedir
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.