Tüze’den iddialı adaylık açıklaması

Siyaset 06.01.2020 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tüze’den iddialı adaylık açıklaması

Gebze’nin tanınmış siyasetçilerinden olan Serdar Tüze, düzenlediği basın toplantısıyla CHP Gebze’nin 19 Ocak’ta yapılacak olan ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. CHP Gebze ilçe binasında düzenlenen toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, CHP Gebze Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Emin Akın, CHP Gebze Belediye Meclis Üyeleri Halil İbrahim Başçiftçi, Şahin Yılmazel, Cavit Kapoğlu, Sinan Çeper, CHP eski ilçe başkanları Sedat Tatar,  Güner Anlar Baş ve Recep Dursun, İşçi Emekçiler Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç ve çok sayıda partili katıldı. BİZ ATATÜRKÇÜYÜZ BİZ SOLCUYUZ Düzenlenen basın toplantısında İlçe Başkan Adaylığını açıklayan Serdar Tüze konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisi'nin mazisinin temiz olduğunu, çünkü miladında Kuvayı Milliye, anti-emperyalizm ve istiklal mücadelesi olduğunu ifade ederek, ‘’ Bu maziyi iyi bilmek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin geçmişiyle barışık olmak gerekir. Ben, Cumhuriyet Halk Partisi'nin içine doğmuş olma ve Altı Ok rozetini ailemden edinme gururunu hep taşıdım, hissettim. Her zaman da hissedeceğim. Kökünü, kökenini bilmek, bu partiye geçmişinde emek verenlere vefa borcu taşımak son derece önemlidir, hepimizin vicdani sorumluluğudur. Biz Atatürkçüyüz. Biz solcuyuz, demokratız, devrimciyiz. GENÇLERE ÇOK İNANIYORUM Sevgili Gençler, geleceğimiz ve umudumuz Büyük Atatürk'ün işaret ettiği gibi sizlersiniz. CHP'nin tarihine saygı duymanın ötesinde, ülkenin geleceğine de umutla bakabilmesi için gençlere büyük sorumluluk düşüyor. Ülkemizin de Cumhuriyet Halk Partisi'nin de geleceği gençlerdir. Gebze'de Cumhuriyet Halk Partisini Gençlere hızla açmalıyız. Bu partinin tüm gençlerini aktif siyasette göreceğiz” dedi.

Gebze’nin tanınmış siyasetçilerinden olan Serdar Tüze, düzenlediği basın toplantısıyla CHP Gebze’nin 19 Ocak’ta yapılacak olan ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. CHP Gebze ilçe binasında düzenlenen toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, CHP Gebze Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Emin Akın, CHP Gebze Belediye Meclis Üyeleri Halil İbrahim Başçiftçi, Şahin Yılmazel, Cavit Kapoğlu, Sinan Çeper, CHP eski ilçe başkanları Sedat Tatar,  Güner Anlar Baş ve Recep Dursun, İşçi Emekçiler Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç ve çok sayıda partili katıldı.

BİZ ATATÜRKÇÜYÜZ BİZ SOLCUYUZ

Düzenlenen basın toplantısında İlçe Başkan Adaylığını açıklayan Serdar Tüze konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisi'nin mazisinin temiz olduğunu, çünkü miladında Kuvayı Milliye, anti-emperyalizm ve istiklal mücadelesi olduğunu ifade ederek, ‘’ Bu maziyi iyi bilmek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin geçmişiyle barışık olmak gerekir. Ben, Cumhuriyet Halk Partisi'nin içine doğmuş olma ve Altı Ok rozetini ailemden edinme gururunu hep taşıdım, hissettim. Her zaman da hissedeceğim. Kökünü, kökenini bilmek, bu partiye geçmişinde emek verenlere vefa borcu taşımak son derece önemlidir, hepimizin vicdani sorumluluğudur. Biz Atatürkçüyüz. Biz solcuyuz, demokratız, devrimciyiz.

GENÇLERE ÇOK İNANIYORUM

Sevgili Gençler, geleceğimiz ve umudumuz Büyük Atatürk'ün işaret ettiği gibi sizlersiniz. CHP'nin tarihine saygı duymanın ötesinde, ülkenin geleceğine de umutla bakabilmesi için gençlere büyük sorumluluk düşüyor. Ülkemizin de Cumhuriyet Halk Partisi'nin de geleceği gençlerdir. Gebze'de Cumhuriyet Halk Partisini Gençlere hızla açmalıyız. Bu partinin tüm gençlerini aktif siyasette göreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.