Tuzla-Gebze arasında yeni işbirlikleri görüşüldü

Gebze 15.10.2020 - 20:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tuzla-Gebze arasında yeni işbirlikleri görüşüldü

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) ziyaretinde, Tuzla Belediyesi, Marmara Teknokent ve MAM iş birliği görüşüldü. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Marmara Teknokent Genel Müdürü Mehmet Ali Okur, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkan Vekili Dr. Osman Okur, Kutup Araştırmaları Enstitüsü Müdür Vekili Doç. Dr. Burcu Özsoy ve KARE Enstitü personelinin katılım sağladığı toplantıda, iş birliği ve yeni projeler geliştirilmesi için görüşmeler yapıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yeni kurulan Kutup Araştırmaları Enstitüsü’ne başarılar diledi. 2017 yılından beri Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde sürdürülmekte olan kutup araştırmalarının toplumsal farkındalık çalışmaları kapsamında Tuzla Şelale Park’ta ülkemizin İlk Kutup Bilim Evi 2017’de Tuzla Belediyesi tarafından açılmıştı. TÜBİTAK MAM ve ayrıca Kutup Araştırmaları Enstitüsü ile gerçekleştirilebilecek yeni iş birliği konuları görüşüldü.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) ziyaretinde, Tuzla Belediyesi, Marmara Teknokent ve MAM iş birliği görüşüldü.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Marmara Teknokent Genel Müdürü Mehmet Ali Okur, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkan Vekili Dr. Osman Okur, Kutup Araştırmaları Enstitüsü Müdür Vekili Doç. Dr. Burcu Özsoy ve KARE Enstitü personelinin katılım sağladığı toplantıda, iş birliği ve yeni projeler geliştirilmesi için görüşmeler yapıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yeni kurulan Kutup Araştırmaları Enstitüsü’ne başarılar diledi. 2017 yılından beri Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde sürdürülmekte olan kutup araştırmalarının toplumsal farkındalık çalışmaları kapsamında Tuzla Şelale Park’ta ülkemizin İlk Kutup Bilim Evi 2017’de Tuzla Belediyesi tarafından açılmıştı. TÜBİTAK MAM ve ayrıca Kutup Araştırmaları Enstitüsü ile gerçekleştirilebilecek yeni iş birliği konuları görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.