GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Tuzla’ya 1.5 milyar liralık yatırım

Darıca 03.05.2019 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tuzla’ya 1.5 milyar liralık yatırım

Betacons-Kadimyapı Ortak Girişimi tarafından Tuzla’da 1.5 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek olan İSTİM’de 702 dükkan ve 55 bin metrekarelik depo yer alacak...

İSTANBUL Anadolu Yakası'nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi Tuzla'da yükselecek. Geçtiğimiz günlerde temeli atılan İSTİM'de çeşitli büyüklüklerde 702 dükkan ve 55 bin metrekarelik depo yer alacak. İSTİM, her sektöre uygun ağır yük taşıma kapasitesine sahip statik yapısı, büyüklüğü ve model proje özelliğiyle öne çıkıyor. Betacons-Kadimyapı Ortak Girişimi tarafından gerçekleştirilecek olan proje, üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek sanayi ve ticaret kompleksi olarak tasarlanıyor. 2021'DE BİTECEK Tuzla'da E-5 Karayolu'na sıfır konumda yükselen İSTİM, 12 metre yüksekliğiyle sanayi ve depolamaya ciddi oranda katkı sağlarken, 4.10 metre yüksekliğindeki endüstriyel kapılarıyla da araçların giriş çıkışlarına hız kazandıracak. Projenin Aralık 2021'de tamamlanması planlanıyor. .
Betacons-Kadimyapı Ortak Girişimi tarafından Tuzla’da 1.5 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek olan İSTİM’de 702 dükkan ve 55 bin metrekarelik depo yer alacak...

İSTANBUL 'nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi 'da yükselecek. Geçtiğimiz günlerde temeli atılan 'de çeşitli büyüklüklerde 702 dükkan ve 55 bin metrekarelik depo yer alacak. İSTİM, her sektöre uygun ağır yük taşıma kapasitesine sahip statik yapısı, büyüklüğü ve model proje özelliğiyle öne çıkıyor. Betacons-Kadimyapı Ortak Girişimi tarafından gerçekleştirilecek olan proje, üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek sanayi ve ticaret kompleksi olarak tasarlanıyor.

2021'DE BİTECEK
Tuzla'da E-5 Karayolu'na sıfır konumda yükselen İSTİM, 12 metre yüksekliğiyle sanayi ve depolamaya ciddi oranda katkı sağlarken, 4.10 metre yüksekliğindeki endüstriyel kapılarıyla da araçların giriş çıkışlarına hız kazandıracak. Projenin Aralık 2021'de tamamlanması planlanıyor.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.