Tuzlaspor'u şampiyon yaptı, Derincespor'un hocası oldu

Spor 22.12.2015 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tuzlaspor'u şampiyon yaptı, Derincespor'un hocası oldu

Tuzlaspor'u şampiyon yaptı, Derincespor'un hocası oldu

Derincespor'da yeni teknik adam Tuzlaspor'u geçen sezon 2. Lig'e çıkaran genç teknik adam Zafer Yiğit oldu. Darıca Gençlerbirliği ile çekişen Tuzlaspor sezon boyunca sadece 2 yenilgi almış ve mutlu sona ulaşmıştı. Bir süredir Başkan Şahin Çavuşoğlu ile temas halinde olan Zafer Yiğit ile ilgili olarak önceki gün her konuda anlaşıldı ve genç teknik adam resmen Derincesporlu oldu. ZAFER YİĞİT KİMDİR? Geçen sezon Tuzlaspor ile kupa ve ligde toplam 41 maça çıkan Zafer Yiğit, 25 galibiyet, 12 beraberlik ve sadece 4 yenilgi ile elde etti. Kartalspor, Pendikspor ve Tuzlaspor'un alt yapılarında da görev alan Zafer Yiğit Gaziantepspor'da yıldızı parlayan 2001-2002 sezonunda Kocaelispor'da ter döken sağ bek Hasan Yiğit'in de kardeşi. EKİBİ İLE BİRLİKTE GELDİ Marmara Üniversitesi BESYO mezunu olan 1977 doğumlu genç teknik adam İstanbul doğumlu ve aslen Giresunlu. Ekibi ile birlikte görev yapacak olan Zafer Yiğit'in kondisyoneri olacak ve yardımcılığını Selçuk Yıldırımkaya yapacak. Öte yandan Derincespor'da başarılı kaleci antrenörü Rahmi Avcı ile yola devam edilecek.   
Tuzlaspor'u şampiyon yaptı, Derincespor'un hocası oldu

Derincespor'da yeni teknik adam Tuzlaspor'u geçen sezon 2. Lig'e çıkaran genç teknik adam Zafer Yiğit oldu.
Darıca Gençlerbirliği ile çekişen Tuzlaspor sezon boyunca sadece 2 yenilgi almış ve mutlu sona ulaşmıştı. Bir süredir Başkan Şahin Çavuşoğlu ile temas halinde olan Zafer Yiğit ile ilgili olarak önceki gün her konuda anlaşıldı ve genç teknik adam resmen Derincesporlu oldu.

ZAFER YİĞİT KİMDİR?

Geçen sezon Tuzlaspor ile kupa ve ligde toplam 41 maça çıkan Zafer Yiğit, 25 galibiyet, 12 beraberlik ve sadece 4 yenilgi ile elde etti. Kartalspor, Pendikspor ve Tuzlaspor'un alt yapılarında da görev alan Zafer Yiğit Gaziantepspor'da yıldızı parlayan 2001-2002 sezonunda Kocaelispor'da ter döken sağ bek Hasan Yiğit'in de kardeşi.

EKİBİ İLE BİRLİKTE GELDİ

Marmara Üniversitesi BESYO mezunu olan 1977 doğumlu genç teknik adam İstanbul doğumlu ve aslen Giresunlu. Ekibi ile birlikte görev yapacak olan Zafer Yiğit'in kondisyoneri olacak ve yardımcılığını Selçuk Yıldırımkaya yapacak. Öte yandan Derincespor'da başarılı kaleci antrenörü Rahmi Avcı ile yola devam edilecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.