U-12 Cup şöleni başlıyor

Spor 21.04.2017 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

U-12 Cup şöleni başlıyor

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Gebze Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği Gebze U-12 Cup Futbol Turnuvası cumartesi günü start alıyor. Kazananın ya da kaybedenin olmayacağı turnuvada 20 takım mücadele verecek.

  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gebze’de düzenlenecek futbol şöleniyle daha coşkulu bir şekilde kutlanacak. Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Gebze Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Gebze U-12 Cup Futbol Turnuvası, 22-23 Nisan tarihlerinde Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak. Kazananın ya da kaybedenin olmayacağı turnuva tam bir futbol şöleni içinde geçecek.  2005 ve 2006 doğumlu sporcuların forma giyeceği turnuvada mücadele edecek 20 takımın 9’unu profesyonel kulüplerin altyapı takımları oluşturuyor. İLK MAÇLAR 13.00’DE BAŞLAYACAK 5 takımın 4 ayrı grupta mücadele edeceği maçlar, statta bölünecek 4 ayrı sahada oynanacak. İlk maçlar cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak. Pazar günü 13.35’de grup maçları bitecek ve 14.00’de çeyrek final maçlarına geçilecek. 14.45’de yapılacak yarı final müsabakalarında finalin adı konulacak. Şampiyonluk maçı ise 15.30’da oynanacak ve hemen akabinde düzenlenecek kupa ve madalya töreniyle turnuva sona erecek. GEBZE CUP FUTBOL TURNUVASI A GRUBU Gebzespor Pendikspor Kocaelispor Pendik Güllübağlar Gölcük Hisareynspor B GRUBU Ümraniyespor Tuzlaspor Edirnegücü Akademi Kocaeli Gençspor Kartal Belediyespor C GRUBU Karagümrük Darıca G.B. Edirne Genç Aslanlar Tuzla İstanspor Pendik Esenyalı D GRUBU Kartalspor Gölcükspor Çayırova G.B. İzmit Yeşilovaspor Zonguldak Çaycuma    
Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Gebze Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği Gebze U-12 Cup Futbol Turnuvası cumartesi günü start alıyor. Kazananın ya da kaybedenin olmayacağı turnuvada 20 takım mücadele verecek.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gebze’de düzenlenecek futbol şöleniyle daha coşkulu bir şekilde kutlanacak. Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Gebze Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Gebze U-12 Cup Futbol Turnuvası, 22-23 Nisan tarihlerinde Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak. Kazananın ya da kaybedenin olmayacağı turnuva tam bir futbol şöleni içinde geçecek.  2005 ve 2006 doğumlu sporcuların forma giyeceği turnuvada mücadele edecek 20 takımın 9’unu profesyonel kulüplerin altyapı takımları oluşturuyor.

İLK MAÇLAR 13.00’DE BAŞLAYACAK

5 takımın 4 ayrı grupta mücadele edeceği maçlar, statta bölünecek 4 ayrı sahada oynanacak. İlk maçlar cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak. Pazar günü 13.35’de grup maçları bitecek ve 14.00’de çeyrek final maçlarına geçilecek. 14.45’de yapılacak yarı final müsabakalarında finalin adı konulacak. Şampiyonluk maçı ise 15.30’da oynanacak ve hemen akabinde düzenlenecek kupa ve madalya töreniyle turnuva sona erecek.

GEBZE CUP FUTBOL TURNUVASI

A GRUBU

Gebzespor

Pendikspor

Kocaelispor

Pendik Güllübağlar

Gölcük Hisareynspor

B GRUBU

Ümraniyespor

Tuzlaspor

Edirnegücü Akademi

Kocaeli Gençspor

Kartal Belediyespor

C GRUBU

Karagümrük

Darıca G.B.

Edirne Genç Aslanlar

Tuzla İstanspor

Pendik Esenyalı

D GRUBU

Kartalspor

Gölcükspor

Çayırova G.B.

İzmit Yeşilovaspor

Zonguldak Çaycuma

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.