19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

U-12 ve U-14 Ligi başlıyor

Spor 08.09.2017 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

U-12 ve U-14 Ligi başlıyor

Amatör futbolda 2017-2018 sezonu heyecanı başlıyor. İlk olarak U-12 Ligi’nde santra yapılacak. Bu lige ait yeni sezonun ilk maçları yarın U-14 maçları ise Pazar günü oynanacak.

2017-2018 sezonu kapılarını açmak için geri sayıma geçen geleceğin yıldız adayları gözlerin pasını silecek. Son derece kaliteli ve yetenekli futbolcuların ilk hafta mücadelesinde yarın U-12, Pazar günü de U-14 yaş grubu maçları oynanacak. U-12 Ligi’nde bu sezon ilk kez Play-Off uygulaması yapılacak. Türkiye Şampiyonası olmayan bu yaş grubunda ilk iki sırayı alacak takımlar Play-Off’a çıkacak. Play-Off maçları eleme sistemine göre oynanacak. U-14’LERDE 17 TAKIM PLAY-OFF’A KALACAK Bölgemizden 15 takımın mücadele edeceği U-14 Ligi’nde ise 7 ve 8’li gruplarda ilk iki, diğer gruplarda ise ilk 3 sırayı alacak toplam 17 takım Play-Off’a yükselecek. Play-Off müsabakaları 4’erli grupta çift devre oynanacak. Gruplarında ilk sırayı alacak takımlar Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde edecek. U-12 LİGİ H GRUBU TRAKYA SPOR BEYLİKBAĞISPOR GENÇ KALESPOR ÇAYIROVA BLD EĞİTİM DARICA G.B. DARICASPOR YAVUZ SELİMSPOR ŞEKERPINAR G.B. U-12 LİGİ K GRUBU Mollafenari Mutlukent Çayırova G.B. Gebzespor Balkanspor Mustafapaşa Dilovası BLD U-14 LİGİ F GRUBU Şekerpınar G.B. Darıca G.B. Mustafapaşa Dilovası BLD Mollafenari Gebzespor Trakyaspor U-14 LİGİ G GRUBU Mutlukent Çayırova Gümüş Balkanspor Beylikbağıspor Tavşancılspor Sultan Orhanspor Darıcaspor Çayırova BLD Eğitim
Amatör futbolda 2017-2018 sezonu heyecanı başlıyor. İlk olarak U-12 Ligi’nde santra yapılacak. Bu lige ait yeni sezonun ilk maçları yarın U-14 maçları ise Pazar günü oynanacak.

2017-2018 sezonu kapılarını açmak için geri sayıma geçen geleceğin yıldız adayları gözlerin pasını silecek. Son derece kaliteli ve yetenekli futbolcuların ilk hafta mücadelesinde yarın U-12, Pazar günü de U-14 yaş grubu maçları oynanacak. U-12 Ligi’nde bu sezon ilk kez Play-Off uygulaması yapılacak. Türkiye Şampiyonası olmayan bu yaş grubunda ilk iki sırayı alacak takımlar Play-Off’a çıkacak. Play-Off maçları eleme sistemine göre oynanacak.

U-14’LERDE 17 TAKIM PLAY-OFF’A KALACAK

Bölgemizden 15 takımın mücadele edeceği U-14 Ligi’nde ise 7 ve 8’li gruplarda ilk iki, diğer gruplarda ise ilk 3 sırayı alacak toplam 17 takım Play-Off’a yükselecek. Play-Off müsabakaları 4’erli grupta çift devre oynanacak. Gruplarında ilk sırayı alacak takımlar Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde edecek.

U-12 LİGİ H GRUBU

TRAKYA SPOR

BEYLİKBAĞISPOR

GENÇ KALESPOR

ÇAYIROVA BLD EĞİTİM

DARICA G.B.

DARICASPOR

YAVUZ SELİMSPOR

ŞEKERPINAR G.B.

U-12 LİGİ K GRUBU

Mollafenari

Mutlukent

Çayırova G.B.

Gebzespor

Balkanspor

Mustafapaşa

Dilovası BLD

U-14 LİGİ F GRUBU

Şekerpınar G.B.

Darıca G.B.

Mustafapaşa

Dilovası BLD

Mollafenari

Gebzespor

Trakyaspor

U-14 LİGİ G GRUBU

Mutlukent

Çayırova Gümüş

Balkanspor

Beylikbağıspor

Tavşancılspor

Sultan Orhanspor

Darıcaspor

Çayırova BLD Eğitim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.